Soarele activează Cheia 8 (Promovare) Linia 1 (Sinceritate) de luni 15 mai 2017 ora 05:28 până marți 16 mai 2017 ora 04:49.

8.1 Sinceritate – Depășirea limitărilor prin împărtășirea autentică

Potențial – Înțelegerea că soluțiile și direcțiile creative trebuie împărtășite cu ceilalți pentru a fi într-adevăr valoroase.

Provocare – Frica de a-ți pierde individualitatea atunci când lucrezi în echipă.

Originalitatea este productivă atunci când poate impulsiona grupul într-o direcție creativa.

Creativitatea și originalitatea sunt limitate ca impact și nu pot înflori dacă nu sunt acceptate și adoptate de către colectiv. Cheia 8, acest arhetip al originalității, aduce și potențialul de recunoaștere a faptului că rolul individului este acela de a contribui la procesul colectiv, dar poate face acest lucru numai atunci când este invitat și poate influența direcția prin exemplu propriu și autenticitate.

 

Citește și Cheia 8 – Promovare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This