Centrul Voinței

Acest centru reprezintă sfera muncii noastre și a succesului pe plan material. Este centrul voinței, al încrederii în sine și al legăturii cu lumea materială.

Energia acestui centru este orientată către obiective care să aducă bunăstare atât individuală cât și la nivel de comunitate.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) ai un simț puternic al încrederii în tine și știi cum să pui în practică ceea îți dorești. Îți place să ai controlul asupra acțiunilor și resurselor pentru a putea obține cel mai bun rezultat. Îți place să muncești, dar preferi job-urile în care ești propriul tău șef. Ai grijă să creezi un echilibru între timpii de muncă și cei de odihnă

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) poți identifica cu ușurință ce vor oamenii din jurul tău și cine poate duce un angajament până la capăt. Fiind deschis, poți amplifica atât competitivitatea cât și încrederea sau neîncrederea celor din jur. Ai grijă să îți asumi doar acele angajamente care sunt funcționale pentru tine și să conștientizezi că încrederea ta în tine poate fluctua în funcție de interacțiunea cu cei din jur.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine cum este natural pentru tine să operezi în lumea materială astfel încât să îți crești constant încrederea în tine și să fii valorificat în mod corect de către cei jur, îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This