Primul lucru pe care îl vei observa când te uiți la o hartă este că e construită din nouă forme geometrice. Aceștia sunt cei 9 centri energetici care pot fi văzuți ca domenii ale vieții tale.

Centrii din harta ta pot fi colorați sau albi. Centrii colorați sunt numiți centri definiți, iar cei albi deschiși. Modul cel mai simplu de a înțelege cum funcționează centrii colorați și albi din hartă este să-i privești sub formă de emițători și receptori.

Centrii definiți/colorați în harta ta arată că energia ta în acele domenii ale vieții funcționează într-un mod constant și consistent și nu ești ușor de influențat de ceilalți, ba mai mult, în acel aspect ai un emițător și îi poți influența tu pe cei din jurul tău.

Centrii deschiși/albi în harta ta indică faptul că în acele domenii ale vieții ești construit să funcționezi într-un mod flexibil, deoarece în acele domenii funcționezi ca un receptor, și energia ta fluctuează în funcție de interacțiunea cu cei din jur. Sunt domeniile în care tu îi primești pe ceilalți în viața ta.

Nu este mai bine să ai un centru definit/colorat cum nu este mai bine să ai un centru deschis/alb, fiecare situație exprimând doar modul în care tu funcționezi natural în acel domeniu al vieții.

De aceea, înțelegerea a cum funcționezi în fiecare din acești 9 centri reprezintă unul din modurile în care poți să vezi cu cea mai mare ușurință cum ești construit tu și să observi diferența dintre cum ai fost învățat să te comporți în acele domenii și ce este natural pentru tine.

Cei nouă centri sunt: (click pe fiecare pentru mai multe informații)

Share This