Centrul Identității 

Acesta este centrul dragostei, direcției și al identității. Funcționarea acestui centru dă modul în care suntem construiți să ne exprimăm dragostea și ne ține conectați la traiectoria noastră naturală.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) ai o identitate puternică și știi în mod natural care este direcția care ți se potrivește cel mai bine. De asemenea, poți vedea direcții noi pentru cei jurul tău și le poți influența traiectoria. Doar tu poți să știi dacă un drum este potrivit pentru tine, dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să se alinieze la el.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) traiectoria ta în viață este foarte flexibilă. Te adaptezi la cei cu care interacționezi și poți simți că te potrivești oriunde sau nicăieri. Ai o sensibilitate aparte în ceea ce privește locurile și simți în mod natural care este locul/mediul potrivit pentru tine. Nu te încăpățâna să mergi pe un drum anume. Ai grijă să fii în locul potrivit pentru tine, iar interacțiunile din acel mediu te vor conduce către cea mai bună cale pentru tine.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine care este modul în care îți poți găsi direcția, dragostea și identitatea corectă pentru tine îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This