Centrul Energiei

Acesta este centrul vitalității, sexualității și a persistenței.

Fiind motorul principal al organismului, aici se dezvoltă energia vitală care ghidează și susține viața. Energia din acest centru răspunde instantaneu vieții, spunându-ne dacă suntem sau nu disponibili pentru un anumit lucru.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) deții o enormă sursă de energie și vitalitate pe care vrei să o folosești pentru activitățile care îți fac plăcere. În acest caz, nu este întotdeauna important cât de eficient îți utilizezi energia, ci cât de satisfăcător este modul în care o utilizezi. Trebuie să înțelegi faptul că această sursă de energie nu poate fi controlată de mintea ta. Nu iniția, așteaptă ceva la care să răspunzi și urmează-ți răspunsul sacral. Acesta îți poate spune ce îți va aduce cu adevărat satisfacție.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) poți identifica cu ușurință pentru ce anume este disponibilă energia celor din jur cât și modul în care ei doresc să folosească această energie. Atunci când conștientizezi acest lucru poți deveni un foarte bun ghid pentru cei din jur. Ai o tendință naturală de a-ți folosi energia foarte eficient. Ține cont de faptul că rolul tău este mai degrabă acela de coordonator decât de executant. Ai grijă la excese!

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine care sunt acele lucruri care îți pot aduce cu adevărat satisfacție și care sunt cele care te epuizează inutil, îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This