Soarele intră în cheia 8 – Promovare – luni 15 mai 2017 ora 05:29 și va activa pe rând toate cele 6 linii până duminică 21 mai 2017 ora 01:37.

Cheia 8 reprezintă exprimarea originală a creativității individuale pentru a contribui grupului. Este vocea care spune Știu pot aduce o contribuție (sau nu).

Acest arhetip te face să fii atras de ceea ce este nou și inovativ și, în același timp, reprezintă talentul de a atrage atenția celorlalți în aceiași direcție. Este arhetipul prezentatorului” care te sprijină să exprimi creativitatea și originalitatea ta sau a altora pentru a aduce o contribuție unui grup. Cheia 8 caută creativitate individuală, care trebuie împărtășită, prezentată sau pusă pe piață. Este vorba despre a avea un stil unic, un fel de originalitate deosebită care dorește să fie exprimată. Potențialul porții este promovarea.

Cheia 8 reprezintă talentul de a atrage atenția colectivului prin exprimarea cu originalitate a soluțiilor și direcțiilor creative individuale pentru a aduce o contribuție grupului.

Când încerci să fii tot timpul original și pui presiune pe tine sa fii creativ pentru a te evidenția de cele mai multe ori rezultatul va fi unul mediocru.

Cheia succesului în exprimarea acestei calități este să te detașezi de nevoia de a avea o anumită imagine (care te face ori să încerci să diferențiezi de ceilalți ori să îți inhibi exprimarea pentru a păstra anumite aparente) și să aștepți să fii recunoscut și invitat de ceilalți să îți aduci contribuția.

De asemenea ține cont de faptul că exprimarea originală și creativitatea nu pot fi forțate, ele „se întâmplă atunci când se întâmplă”.

  • Când forțezi creativitatea – creezi copii nereușite.
  • Când forțezi originalitatea – propagi mediocritatea.

Când viața ta nu mai este despre a da bine în fața celorlați ci despre a fi TU autentic și a aduce o contribuție atunci când poți și ești invitat îți dai voie să nu fii tot timpul original și creativ, vei fi recunoscut pentru naturalețea și rafinamentul stilului tău care are impact și schimbă direcția celorlalți.

 


În cursul unui an soarele trece prin toate cele 64 de porți ale I-Ching – ului activând asftfel, pe rând, fiecare arhetip.
Având în vedere faptul că 70% din neutrinii cu care intrăm în contact vin de la soare, influența acestuia are un impact major asupra comportamentului nostru pe masură ce tranzitează aceste porți.
Darul săptămânii te ține prezent la energia activată în fiecare moment de soare, atât în tine cât și în ceilalți, astfel încât să te poți folosi la maxim de potențialul ei.

Share This