Soarele activează Cheia 2 (Orientare) Linia 6 (Fixare) de luni 8 mai 2017 ora 10:22 până marți 9 mai 2017 ora 09:38.

2.6 Selectivitate – Receptivitate selectivă.

Potențial – Receptivitate către cunoașterea nativă superioară, care vizează doar anumite aspecte selectate și nu imaginea de ansamblu.

Provocarea – Receptivitatea, redusă doar la nevoia de supraviețuire și siguranță individuală.

Linia 6 caută tot timpul să ducă lucrurile următorul nivel. Aici, în cheia 2 (OrientareDirecția Sinelui) nu mai cautăm o cale dintre multele alte căi (viziunea de ansamblu) ci, „acea cale perfectă”.

Receptivitatea de a aplica ceea ce ne spune inima (acea parte din noi care ne cunoaște mai bine) devine selectivă deoarece căutam perfecțiunea în viața, suntem deschiși doar către acea traiectorie despre care putem fi siguri că ne poate duce la următorul nivel.

Provocarea este să ai răbdare ca viziunea ta interioară referitoare la ceea ce înseamna o viață de vis și care este cel mai bun drum în viață să se matureze în timp. Dacă nu trăiești încă sentimentul că ai găsit direcția corectă pentru tine nu înseamnă că nu există acea direcție, ci doar că ți se va revela la momentul potrivit. Ai încredere în Viață!

Citește și Cheia 2 – Orientare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This