Soarele a intrat în cea de a doua poarta miercuri 3 mai 2017 ora 14:10 și va activa pe rând toate cele 6 linii până marți 9 mai 2017 ora 09:40.

Cheia 2 – Receptivul – Arhetipul Orientării – reprezintă direcția sinelui nostru superior și este totodată locul monopolului magnetic care doar atrage și ne ține conectați la traiectoria noastră naturală.

Darul orientării, care poate fi parte integrantă a imprimării tale genetice (îl poți regăsi în harta ta) sau pe care îl poți experimenta ca influență datorită tranzitului Soarelui, ține de a-ți da voie să fii ca apasă curgi natural odată cu viața fiind receptiv că tot ceea ce îți apare în față este o oportunitate, un mare dar și face parte din cursul tău natural (chiar dacă mintea nu înțelege pe moment acest lucru – va afla mai târziu).

Când îți dai voie să accepți că sinele tău superior (acea parte din tine care te cunoaște mai bine) te ghidează în mod natural și îți aduce în față ceea ce este corect și perfect pentru tine, accesezi darul orientării care te va face să experimentezi că ești una cu viața și că totul curge natural și cu ușurință (Darul Divin al Unității).

Când în schimb, alergi după imaginea ta mentală și standardele sociale referitoare la cum ar trebui să arate viața ta, simți că nimic nu merge așa cum ar trebui și că trebuie să te chinui și să faci ceva pentru a controla direcția (umbra Dizlocării).

Cheia 2 – Orientarea este cea mai feminină (Yin) energie din I Ching, cea mai receptiva și ține de „a fi” spre deosebire de energia masculină care ține de „a deveni”.

Ceea ce nu înțelgem de cele mai multe ori este faptul ca noi suntem tot timpul pe traiectoria corectă pentru noi, dar trăind în această lume condusă preponderent de energia masculină care presupune a avea o agendă și undeva de ajuns, ne modifică percepția și ne dislocă de la adevărul că: suntem tot timpul în locul potrivit, la momentul potrivit, cu oameni potriviți. Începem astfel să credem că ceea ce apare în fața noastră este greșit și că trebuie să corectăm încercând să alterăm direcția noastră naturală conform imaginii noastre mentale despre cum ar trebui să arate lucrurile – imagine dată de programarea socială prin care am trecut încă de mici copii și de mecanismele de supraviețuire adoptate în necunoștință de cauză.

Umbra și Darul Divin al acestui arhetip (Dizlocarea și Unitatea) pot fi văzute ca indicatoare care ne țin conectați la scopul nostru. Atunci când experimentezi Darul Divin al Unității ai încredere deplină în viață și curgi odată cu ea, înțelegând ca tu ești perfect și că tot ce apare în viața ta este exact ceea ce trebuie să se întâmple în acel moment. Acesta este modul în care ești răsplătit de acest geniu al orientării care-ți spune că ești pe drumul cel bun.

Iar când experimentezi dizlocarea, când simți că lucrurile nu sunt așa cum consideri că ar trebui să fie, aceasta este tot manifestarea darului. Este o manifestare a acestei capacitați extraordinare de orientare a sinelui tău care îți indică faptul că nu ai luat-o în direcția potrivită pentru tine oferindu-ți oportunitatea de a te reconecta la cine ești tu cu adevărat.


În cursul unui an soarele trece prin toate cele 64 de porți ale I-Ching – ului activând asftfel, pe rând, fiecare arhetip.
Având în vedere faptul că 70% din neutrinii cu care intrăm în contact vin de la soare, influența acestuia are un impact major asupra comportamentului nostru pe masură ce tranzitează aceste porți.
Darul săptămânii te ține prezent la energia activată în fiecare moment de soare, atât în tine cât și în ceilalți, astfel încât să te poți folosi la maxim de potențialul ei.

Share This