Soarele activează Cheia 8 (Promovare) Linia 4 (Respect) de joi 18 mai 2017 ora 03:31 până vineri mai 2017 ora 02:53.

8.4 Respect – Respectul de a recunoaște contribuțiile celorlalți

Potențial – Abilitatea de a fi un exemplu pentru ceilalți atât prin creativitatea proprie cât și prin recunoașterea creativității altora.

Provocare – Înclinația de a vedea exprimarea creativă a altora ca pe o concurență și credința că trebuie să fii cel mai bun pentru a primi recunoaștere.

Cheia 8 este arhetipul promovării ideilor noi, inovative și originale pentru a aduce o contribuție întregului.

Este energia de a conduce prin exemplu și asta ne face de multe ori (datorită societății competitive în care trăim) să punem presiune pe noi pentru a fi cei mai buni.

Când ajungi la înțelegerea faptului ca întregul înseamnă mai mult decât suma părților componente și te detașezi de presiunea de a fi cel mai bun, scăpând astfel de jocul comparației, vei vedea că fiecare dintre noi are de adus un aport unic și vei putea să fii acel lider respectat și apreciat pentru faptul că obține cele mai bune rezultate punând interesul comun mai presus de ego-ul său.

 Citește și Cheia 8 – Promovare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This