Soarele activează Cheia 2 (Orientare) Linia 3 (Răbdare) de vineri 5 mai 2017 ora 12:40 până sâmbătă 6 mai 2017 ora 11:51.

2.3 Răbdare – Receptivitatea și învățarea sunt un proces continuu

PotențialÎnțelegerea faptului că a fi receptiv la tot ceea îți aduce viața este atât cheia cât și singura treabă pe care o ai toată viața.

Provocarea Impulsivitatea de a exprima inspirația și puternicul simț al cunoașterii considerând ca știi deja tot.

În tranzitul prin linia 3 – Răbdare a cheii 2 – Orientare – experimentăm procesul de încercare și eroare în zona direcției noastre naturale în viață. Fără încercare și eroare (fără latura experimentală) nu poate exista transformare. Este foarte important, ca în loc să ne invalidăm pentru „greșeli”, să le privim ca pe o oportunitate de învățare și să rămânem receptivi și deschiși la faptul că tot timpul mai avem ceva de învățat și experimentat.

Este un moment excelent pentru a reflecta la direcția pe care ești acum în viață și de a te întreba dacă acestă direcție corespunde cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

  • Dacă raspunsul  este DA. Mergi înainte „ești pe drumul cel bun!”; dar  fii receptiv ca viața să îți aducă noi lecții și direcții care să conducă catre potențialul tău maxim.
  • Dacă răspunsul este NU. Dă-ți voie să privești greșelile pe care le-ai făcut în sfera direcției tale în viață ca pe niște experimente din care poți extrage foarte multă înțelepciune – care, dacă ai răbdare, te va alinia la ceea ce este perfect si corect pentru tine.

Citește și Cheia 2 – Orientare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This