Este timpul să ne deschidem mintea și să începem să realizăm că suntem indivizi unici cu talente unice. Recunoscând aceste talente în noi și în ceilalți ne va ajuta să creăm echipe fericite, familii fericite, comunități fericite, și cu siguranță o planetă fericită.

Dacă ne încredem în pasiunea noastră și o urmăm, succesul este garantat. Din păcate, ce se întâmplă adesea este că în loc să ne lăsăm purtați de pasiunea noastră, ne adâncim în frică, și asta ne paralizează. Să avem încredere în pasiunea noastră este un lucru ciudat de făcut așa că pare nesigur. Este necunoscutul. De câte ori ți s-a spus că ai un talent într-un anumit domeniu și că aia ar trebui să faci?

Întotdeauna încercăm să facem ceea ce ne dă sentimentul de securitate, pentru că nesiguranța creează frică. Așa că, sfârșim prin a face ceva ce nu iubim cu adevărat, și nu înțelegem de ce ne simțim nemotivați, sau de ce nu suntem fericiți chiar dacă avem bani?

De ce anumite persoane au mai mult succes decât altele? Poate pentru că unii din ei fac ceea ce iubesc. Sunt devotați pasiunii lor. Vezi tu, oamenii fericiți creează afaceri fericite și oricui îi place să facă afaceri cu oameni fericiți. Oamenii pasionați atrag clienți cu ușurință. Când suntem fericiți suntem în pace, și dacă suntem în pace, totul se așează în drumul nostru.

Când îți urmezi pasiunea, nimic nu poate merge prost, pentru că îți urmezi inima. Inima este înțeleaptă, și așteaptă răbdătoare să te trezești. Imaginează-ți satisfacția de a câștiga bani făcând ceva ce iubești atât de mult că l-ai face și fără să fii plătit. Când faci ce iubești să faci, te lași purtat de fluxul Universului în loc să îi reziști. Mergi pe calea ta naturală. Așa că nu te lăsa păcălit, să te lași purtat de fluxul de energie nu are cu nimic de a face cu a te gândi, vine din inspirație. Când curgi, nu te gândești, și inspirația se mișcă prin tine. Ești complet prezent, în zero, fără judecăți, așteptări sau prejudecăți despre cum crezi că ar trebui să fie lucrurile. Fii atent; oamenii de succes nu muncesc pentru bani. Acești oameni iubesc și se bucură de ceea ce fac. De obicei nu o consideră muncă, și sunt dispuși să facă tot ce este necesar pentru a face ce iubesc. Acești oameni curg, pentru că sunt inspirați.

Când lași Universul să te ghideze, ești în echilibru. Îți vin idei perfecte și ai relații la momentul oportun, pentru că parte din succes este să găsești echipa potrivită care să te sprijine. Trebuie să realizezi că perfecțiunea ta consta în unicitatea ta. Te-ai născut să faci ceva, mai bine decât oricine altcineva. Este important să-ți amintești că alți oameni pot face lucruri pe care tu nu poți să le faci. De aceea talentul tău se îmbunătățește atunci când îi lași pe alții să colaboreze cu tine, și să contribuie cu talentele lor.

Așa că-ți spun încă o dată, condițiile potrivite, relațiile și ideile vor veni în viața ta când vei realiza că nu știi nimic și vei accepta că Dumnezeu știe ce este corect și perfect pentru tine. Pasiunea, entuziasmul, credința și smerenia ta te vor menține curgând pe flux o dată cu viața. Nu contează dacă ai studii superioare sau bani. Te-ai născut cu niște talente; ai doar nevoie să le descoperi.

Cunoaște-te, descoperă-ți adevărata pasiune și urmeaz-o oriunde te duce. O dată ce realizezi că ai fost adormit, și devii conștient că te-ai blocat singur cu gânduri precum: ”nu este de ajuns pentru toată lumea, nu merit asta, sau nu sunt îndeajuns de bun,” și realizezi că tu ești creatorul; când accepți în sfârșit că nu este nimeni în exterior, vei curge în mod automat cu Universul și programările negative for fi dezactivate. Atunci vei realiza că lucrurile nu trebuie să se schimbe în exterior pentru că succesul și fericirea țin de munca interioară, de a te descoperi și a-ți urma pasiunea.

Share This