hARTA Perfecțiunii – Activarea Scopului Tău Înalt

Indiferent de circumstanțele exterioare, fiecare ființă umană are ceva minunat, ascuns în interiorul său. Scopul tău superior este acela de a-ți aduce la suprafață acea frumusete – de a-ți dezvălui incandescența, eterna scânteie a geniului care te diferențiază de ceilalți și de a împărtăși acest geniu cu ceilalti.

Bazat pe Secvența de Activare din Cheile Genetice – prima parte a programului Calea de Aur și pe interpretarea tipului, profilului și Crucii Încarnării din Human Design, acest curs îți va desluși cum descoperirea, înțelegerea și folosirea constructivă a darurilor și talentelor tale native și a modului în care ai fost construit genetic să manifești acest geniu al tău, îți vor da accesul să trăiești la nivel de experiență împlinirea scopului tău înalt și a misiunii personale. 

Punând cap la cap și contemplând profilul si cele 4 daruri principale (70 % din programarea noastra genetica) și toate celelelalte elemente din harta genetică; dinamica lor, modul de manifestare și relația dintre ele, vei căpăta un simț profund al misiunii tale în această viață.

În acest curs vom vorbi despre:

 • care este scopul nostru înalt și cum reiese acesta din harta noastră genetică
 • profile în detaliu (profilul este supranumit și Costumul scopului nostru)
 • cele 36 de roluri genetice pe care am venit să le împlinim
 • care sunt cele 4 daruri principale și cum suntem construiți să le manifestăm
 • cum trecem de la starea de victimă a tendințelor noastre genetice la stadiul de dar sau cum transformam toate „defectele ”noastre în cele mai mari calități

Cursul se adresează celor care au participat în prealabil la cursul „hARTA Perfectiunii – Descoperă-ți Geniul Nativ” sau la varianta mai veche a acestui curs „Descifrarea Hartii Genetice ”

Durata – 8 ore de curs ținute într-o singura zi de weekend sau în doua zile lucrătoare (seara)

Costul cursului

 • 300 lei

Reduceri si avantaje

 • 250 lei – pret redus preinregistrare
 • reviewer (persoana care a mai participat in trecut la acest curs) 100 lei sau GRATUIT, daca vii impreuna cu cel putin o persoana care participa pentru prima data.

Pachet doua cursuri Descopera-ți Geniul Nativ si Activarea Scopului Inalt (când aceste cursuri sunt grupate – se desfasoara in zile consecutive in acelasi oras)

 • 500 lei
 • 400 lei – pret redus preinregistrare
 • reviewer (persoana care a mai participat in trecut la aceste cursuri) 150 lei

GARANȚIA SATISFACȚIEI daca la finalul cursului nu esti multumit de informatia primita, iti vei primi banii inapoi, fara nici o alta conditie. Te voi intreba doar ce nu ti-a placut pentru a putea corecta acest lucru in cursurile viitoare.

Mai jos este lista cu datele și locațiile următoarelor astfel de cursuri. Dacă nu este nici un curs programat într-o locație apropiată de tine și dorești să participi la un astfel de curs, te rog să-mi trimiți un mesaj la iulian[at]iulianmotea.com .


31/08/2017 - 01/09/2017 - Sibiu - hARTA Perfectiunii - Descopera-ti geniul nativ ! - Sibiu

02/09/2017 - Cluj-Napoca - hARTA Perfectiunii - Descopera-ti geniul nativ ! - Cluj

03/09/2017 - Cluj-Napoca - hARTA Perfecțiunii - Activarea Scopului Tău Înalt - Cluj

04/09/2017 - 05/09/2017 - Oradea - hARTA Perfectiunii - Descopera-ti geniul nativ ! - Oradea

21/09/2017 - 22/09/2017 - Bacau - hARTA Perfectiunii - Descopera-ti geniul nativ ! - Bacău

Spune-mi ce crezi sau întreabă-mă!

Comentarii

5 comentarii:

 1. Iulian, iti Multumesc inca odata pentru cursurile pe care le tii la Cluj! La Descifrarea Hartii Genetice am aflat multe noutati absolute despre darurile din ADN-ul nostru dar, ce sa fac cu atatea informatii, cum se leaga ele? Am mers la Activarea Scopului Inalt cu un licar de speranta, ca voi mai face un pas. De la primele tale fraze m-am luminat: DA, voi afla ceea ce doresc! Ne-ai explicat “cu sufletul” ca modul in care am trait pana acum a fost scris in genele noastre si ca depinde numai de noi sa lasam Umbrele in urma si sa ne traim Darurile! Multumesc pentru munca de pionierat pe care o faci ca sa ne pui la dispozitie invataturi atat de profunde ca Human Design si Cheile Genelor. Multumesc.

 2. Draga Iulian, de la cursul tău am plecat Fericită! Asta nu s-a mai întâmplat la alt gen de cursuri. Ce ai descoperit si ce faci tu este ”uau”. Multumesc!

 3. A fost un curs extraordinar de interesant din care am invatat foarte multe. Fiind foarte bine pus la punct, cu foarte multe explicatii, eu am putut sa retin din timpul cursului 80% din tot ce s-a discutat,acasa fiind nevoie doar de contemplarea cheilor. Va multumesc din suflet pentru tot si pentru ca am reusit sa ma inteleg pe mine in totalitate si toate actiunile mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *