Indiferent de circumstanțele exterioare, fiecare ființă umană are ceva minunat, ascuns în interiorul său. Scopul tău superior este acela de a-ți aduce la suprafață acea frumusete – de a-ți dezvălui incandescența, eterna scânteie a geniului care te diferențiază de ceilalți și de a împărtăși acest geniu cu ceilalti.

Dacă te uiți la orice lucru din jurul tău poți observa imediat scopul acelui lucru, prin prisma caracteristicilor lui. De exemplu, Scaunul – este o piesă de mobilier care constă din șezut, spătar, picioare și elemente de legătură realizată în scopul așezării unei persoane. La fel ca și la obiectele din jur, pentru care scopul este stabilit în funcție de caracteristici, și la oameni se aplică același principiu.

Când ne gândim însă la scopul vieții noastre avem tendința de a-l lega de o destinație, de un loc în care vrem să ajungem, de un obiectiv pe care vrem să-l atingem, fără să ținem cont cu adevărat de caracteristicile noastre, de darurile și talentele noastre, și fără să ne gândim dacă acel scop ne reprezintă sau este cu adevărat ce vrem să obținem în viață. Și dacă „ajungem la destinație” ne întrebăm de ce nu ne simțim împliniți? Ce ne lipsește? Ce n-am făcut bine? Ce-ar trebui să mai facem?

O analogie pe care îmi place să o fac, și care vine să ne sprijine în a ne răspunde la aceste întrebări, este următoarea.

Te-ai născut „un bec” iar treaba ta și ceea ce este natural pentru tine este să luminezi, dar de când erai mic ți s-a spus că „ești ciocan și trebuie să bați cuie”. Neavând alt punct de reper și de multe ori fiind obligat, ai început sa te conformezi și să crezi asta. De atunci te chinui să fi un ciocan cât mai bun și de multe ori chiar nu înțelegi de ce nu ești un ciocan la fel de bun ca ceilalți, și te întrebi ce este în neregulă cu tine.

O participantă la un curs mi-a spus odată că data nașterii este acel cod pe care și-l ia sufletul nostru când vine în această viață pentru a-și putea aduce aminte pentru ce anume este aici – și dacă te uiți există foarte multe modalități de descifrare a acestui cod.

În acest curs, pornind de la data nașterii – mai precis de la traducerea poziției astrale în momentul nașterii, prin intermediul I-Ching-ului, în arhetipuri comportamentale – identificăm acele caracteristici – acele daruri și talente native unice care, puse împreună, te vor sprijini să înțelegi atât care este drumul potrivit pentru tine cât și modul în care îl poți parcurge cu ușurința și bucurie pentru a putea trăi la nivel de experiență că ești maximum din ceea ce ai putea fi.

Bazat pe Secvența de Activare din Cheile Genetice – prima parte a programului Calea de Aur și pe interpretarea tipului, profilului și Crucii Încarnării din Human Design, acest curs îți va desluși cum descoperirea, înțelegerea și folosirea constructivă a darurilor și talentelor tale native și a modului în care ai fost construit genetic să manifești acest geniu al tău, îți vor da accesul să trăiești la nivel de experiență împlinirea scopului tău înalt și a misiunii personale. 

Punând cap la cap și contemplând profilul si cele 4 daruri principale (70 % din programarea noastră genetică) și toate celelelalte elemente din harta genetică, dinamica lor, modul de manifestare și relația dintre ele, vei căpăta un simț profund al misiunii tale în această viață.

În acest curs vom vorbi despre:

  • care este scopul nostru înalt și cum reiese acesta din harta noastră genetică
  • profile în detaliu (profilul este supranumit și Costumul scopului nostru)
  • cele 36 de roluri genetice pe care am venit să le împlinim
  • care sunt cele 4 daruri principale și cum suntem construiți să le manifestăm
  • cum trecem de la starea de victimă a tendințelor noastre genetice la stadiul de dar sau cum transformam toate „defectele ”noastre în cele mai mari calități

Cursul se adresează celor care au participat în prealabil la cursul „hARTA Perfectiunii – Descoperă-ți Geniul Nativ” sau la varianta mai veche a acestui curs „Descifrarea Hărții Genetice ”

Durata – 8 ore de curs ținute într-o singura zi de weekend sau în doua zile lucrătoare (seara)

Costul cursului

  • 800 lei

GARANȚIA SATISFACȚIEI dacă la finalul cursului nu ești mulțumit de informația primită, îți vei primi banii înapoi, fără nici o altă condiție. Te voi întreba doar ce nu ți-a plăcut pentru a putea corecta acest lucru în cursurile viitoare.

Mai jos este lista cu datele și locațiile următoarelor astfel de cursuri. Dacă nu este nici un curs programat într-o locație apropiată de tine și dorești să participi la un astfel de curs, te rog să-mi trimiți un mesaj la iulian[at]iulianmotea.com.

Share This