Soarele activează Cheia 2 (Orientare) Linia 4 (Discreție) de sâmbătă 6 mai 2017 ora 11:52 până duminică 7 mai 2017 ora 11:06.

2.4 Discreție – Armonie prin prudență și discreție.

Potențial – Cunoaștere nativă superioară care nu are nevoie să fie exprimată pentru a fi recunoscută. Jucătorul în echipă care aduce o orientare armonioasă.

Provocarea – Gură spartă care conduce la animozități deoarece nu poate să tacă și influențeze din umbră atunci când apare chiar si cea mai mică oprtunitate de exprimare.

Linia 4 ține de influență și externalizare, iar aici în cheia 2 a direcției și orientării, vorbim de influențarea direcției în viată și exprimarea cunoașterii native superioare. O numim așa (cunoaștere nativă superioară) deoarece nu are legătură cu cunoașterea mentală, este acea cunoaștere a direcției și traiectoriei noastre naturale care vine din sinele nostru superior și pentru care mintea nu are de fiecare dată explicație (de fapt nu are explicație mai niciodată).

De aceea în acest tranzit discreția este foarte importantă. Tendința de a exprima, atunci când apare oportunitatea, această cunoaștere este foarte mare. Dar, datorită faptului că nu are o bază mentală solidă (este dincolo de minte) poate fi contestată. În concluzie rămâi conectat la centrul tău și da-ți voie să înfluențezi din umbră. Vei obține astfel recunoaștere fără a ieși în față.

Citește și Cheia 2 – Orientare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This