Soarele activează Cheia 8 (Promovare) Linia 5 (Detașare) de vineri mai 2017 ora 02:53 până sțmbătă 20 mai 2017 ora 02:15.

8.5 DetașareEchilibrarea comuniunii cu separarea

Potențial – Învățătorul care contribuie știind că influența lui este limitată în timp și studenții vor merge mai departe.

Provocare – Inabilitatea de a te detașa de student pentru a-i acorda posibilitatea de a se dezvolta mai departe.

Totul în această viață are un început și un sfârșit.

Fiecare relație are scopul ei (și nu ne referim aici exclusiv la o relație amoroasă, ci la orice fel de relație; de prietenie, job, un proiect, relația părinte-copil sau învățător-învățăcel, etc.).

Dacă încerci să forțezi continuarea unei relații după ce aceasta și-a încheiat menirea,de cele mai multe ori va genera suferință.

Oamenii apar în viețile noastre pentru a ne aduce o contribuție și pentru a ne oferi oportunitatea de a le aduce o contribuție. Odată ce ne-am adus această contribuție și le-am oferit direcția și cunoașterea noastră este momentul să ne detașăm și să le dăm voie să-și urmeze propria cale naturală. Astfel dăm voie atât lor cât și nouă să creștem.

Când o relație s-a consumat și înțelegi că drumurile au fost comune doar pentru un anumit scop și pentru o anumită perioadă de timp și îi dai voie să se încheie fără a avea nimic de reproșat nimănui, doar conștientizând că direcțiile sunt acum diferite, atunci poți considera că ai atins potențialul maxim al acelei relații.

 Citește și Cheia 8 – Promovare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This