Soarele activează Cheia 2 (Orientare) Linia 5 (Aplicare) de duminică 7 mai 2017 ora 11:06 până luni 8 mai 2017 ora 10:21.

2.5 Aplicare – Cunoaștere nativă superioară ca bază pentru gândirea strategică.

Potențial – Cunoaștere nativă superioară etalată prin talentul pentru gândirea strategică și administrarea inteligentă a resurselor.

Provocarea – Inabilitatea de a împărtăși responsabilitatea sau de a recunoaște abilitățile celorlați folosind cunoașterea nativă superioara într-un mod exclusiv egoist.

Linia 5 ține de universalizare și practicalitate. Aici, în cheia 2 (OrientareDirecția Sinelui), această cunotere nativă superioară capătă acele nuanțe practice care ne sprijină să integrăm în viața de zi cu zi, ceea ce simțim în inima noastră ca direcție naturală.

O aplicare inteligentă, a acestor soluții practice pe care le găsim, referitoare la direcția noastră în viața, trebuie să tină cont de faptul ca noi toți suntem interconectați și, de unii singuri, nu avem toate resursele necesare pentru a ne parcurge cu ușurință drumul. Direcția corectă trebuie să fie practică și benefică și pentru cei din jurul tău, astfel încât, să primești sprijinul și resursele de care ai nevoie pentru a manifesta cu ușurință ceea îți dorești profund în inima ta.

Citește și Cheia 2 – Orientare


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This