Soarele activează Cheia 23 (Claritate) Linia 1 (Validare) de marți 9 mai 2017 ora 09:38 până miercuri 10 mai 2017 ora 08:55.

23.1 Validare – Investigare continuă a propriilor percepții pentru a avea o bază solidă care să poată stabili noi valori.

Potențial – Exprimarea clară a unei înțelegeri care subminează conceptele și valorile împământenite pentru a le înlocui cu altele mai eficiente.

Provocarea – Exprimarea cu putere a percepției individuale care poate avea un efect negativ.

În prima linie (Validare) a cheii 23 (Claritate – Comunicarea percepției individuale) ne întânim cu procesul de investigare și validare continuă a percepției noastre individuale.

Este important aici ca acest „eu stiu” pe care vrei să-l exprimi să aiba o bază solidă și tot odată să îți dai voie să fie doar perspectiva ta unică în momentul prezent, care poate fi adoptată sau nu de ceilalti.

Datorita autorității și siguranței cu care tindem să ne exprimăm percepțiile pentru a-i convinge pe ceilalți, putem schimba modul de gândire și valorile celorlalți, dar acest lucru poate fi atât benefic cât și distructiv.

Dă-ți voie să nu deții adevarul absolut.

Citește și Cheia 23 – Claritate


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This