Soarele activează Cheia 23 (Claritate) Linia 2 (Toleranță) de miercuri 10 mai 2017 ora 08:56 până joi 11 mai 2017 ora 08:12.

23.2 ToleranțăApărarea clarității individuale.

Potențial – Păstrarea toleranței și, în același timp, apărarea percepției individuale atunci când există ostilitate.

Provocare – Toleranța este abandonată atunci când exprimarea individuală este în pericol.

Fiecare dintre noi este aici pentru a avea perspective unice, nu pentru a deține adevărul general valabil. Dăți voie să vezi lumea în felul tău și, totodată, dă-le voie celor din jur să vadă lumea în felul lor. Nu trebuie să îi convingi de ideea ta și nici nu trebuie să fii de acord cu ei. Îmbrățișeazăți unicitatea și acceptă că ceilalti pot vedea lucrurie diferit. Astfel, atunci când vei fi chemat să-ți exprimi perspectiva unică și o vei face într-un mod detașat, cu claritate și în cel mai simplu mod cu putință – vei fi recunoscut pentru geniul tău.

Citește și Cheia 23 – Claritate


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This