secventa venus1Secvența Venus – Vindecarea Tiparelor Emoționale

cu Richard Rudd si Andrew Fretwell

16 -18 Octombrie 2015, Sinaia, Hotel New Montana ****

De ce Secventa Venus?

Relațiile sunt probabil cea mai ușoară cale de a experimenta fericirea și echilibrul, dar pentru cei mai mulți dintre noi ele vin și cu provocări și poate chiar conflicte. Astfel, alături de iubire trăim de asemenea furia, frustrarea, regretul, nerăbdarea și o întreagă panoplie de stări sufletești de frecvență joasă.

Cum am putea transforma toate aceste emoții dificile în acceptare și dragoste profundă pentru noi și cei din jurul nostru? Și cum ar arăta viața noastră dacă relațiile ar fi un alt prilej de a experimenta stări mai înalte de conștiință? Acest lucru vine firesc atunci când vindecăm ceea ce în limbajul Cheile Genelor numim “Rana Sacră” sau punctul terminus al Secvenței Venus.

Secvența Venus e o unealtă extrem de eficientă în îmbunătățirea relațiilor noastre, ea revelând, pentru fiecare individ în parte, tiparele genetice ale condiționării din primii ani de viață. Acestea sunt cele care apar apoi, inerent, în relațiile noastre ulterioare.
Scopul acesteia este de a ajuta individul sau cuplul să înțeleagă și să navigheze ariile mai dificile ale dinamicii lor emoționale, aducând astfel pacea și armonia în relații.

De multe ori ne uităm la lumea în care trăim și avem un sentiment de neputință față de toată suferința și cruzimea încă prezente aici. Noi credem că schimbarea începe cu noi înșine și vindecând mai întâi inima noastră, influențăm lumea din jur în moduri pe care nici nu ni le putem imagina acum.

Acest curs este o invitație de a ieși din Umbră și de a servi întreaga viață într-un mod cu adevărat curajos.

Inscrie-te aici http://www.iulianmotea.com/events/secventa-venus-vindecarea-tiparelor-emotionale/

Cui se adresează acest retreat?

Fie că vrei să aduci mai multă conștiență în relația cu partenerul, familia, prietenii ori în viața profesională, Secvența Venus îți va transforma într-un mod esențial toate relațiile.

Profunzimea la care ajungi atunci când lucrezi cu Secvența Venus are efecte majore în toate sferele societății, pornind de la familie, cea mai importantă, și până la modul în care colaborăm profesional. Viața noastră se învârte în relații și în jurul relațiilor, așadar nu există cineva care sa nu se bucure de beneficiile acestei cunoașteri.

Nu este nevoie să ai o pregătire specifică sau să fi participat anterior la alt curs ori conferință Cheile Genelor, dar vă recomandăm să citiți din cartea Cheile Genelor cheile din propriul Profil Hologenetic.

Ce îți va aduce acest retreat?

Vei explora și aprofunda propria secvență Venus.
Vei descoperi ce tipar inconștient folosești atunci când menții blocajul și suferința emoțională. Fiecare folosim unul din cele 6 tipare fundamentale: fie ne ascundem, negăm, evadăm, respingem, amăgim ori ne separăm.
Vei vedea cum potențialul și darurile ființei tale sunt revelate atunci când accepți și eliberezi tiparele emoționale.
Vei afla ce a avut nevoie corpul tău fizic în primii 7 ani de viață și prin urmare, după ce tânjești acum în toate relațiile tale.
Vei identifica mecanismele de apărare dezvoltate de mintea ta atunci când erai adolescent pentru a-ți proteja inima.
Vei accesa calmul și pacea corpului cauzal (sufletul) pentru a vindeca mult mai volatilele corpuri mental și emoțional.
Vei învăța să eliberezi rănile ancestrale din ADN-ul tău prin chemarea puterii grației și a iertării.
Vei înțelege ce schimbare poți aduce în întreaga societate prin vindecarea inimii tale.

Inscrie-te aici http://www.iulianmotea.com/events/secventa-venus-vindecarea-tiparelor-emotionale/

Profesorii

Susținut pentru prima data în Europa, acest retreat îi aduce împreună pe Richard Rudd, autorul Cheilor Genelor și Andrew Fretwell, profesor senior Cheile Genelor și specialist în tehnici corporale taoiste. Împreună, ei reușesc să împletească astfel rafinamentul și profunzimea cunoașterii cu practicarea și integrarea acesteia în corpul fizic, ambele esențiale pentru a putea manifesta o viață conștientă.

Richard si Andrew au mai vizitat România în acest format în 2014, atunci când cartea Cheile Genelor s-a lansat în limba română și au susținut împreună conferința Cheile Genelor – Activarea unei națiuni. De atunci comunitatea formată în jurul acestei cunoașteri crește constant, iar ei revin cu bucurie, entuziasm și un deosebit respect pentru autenticitatea oamenilor din România.

descărcare (1)Richard Rudd este profesor, scriitor și poet laureat internațional. Viața i-a dăruit oportunitatea să călătorească timp de 20 de ani, în căutarea adevărului și sensului.

Toate cercetările sale s-au concretizat în 2002 când a început să scrie Cheile Genelor. Pentru ca această carte să ajungă la forma ei completă a fost nevoie de 7 ani, iar în momentul de față Richard continuă să studieze și să dea mai departe învățăturile ei profunde alături de o comunitate internațională în continuă creștere, în care oricine este binevenit să cerceteze mai profund și să-și exprime cunoașterea în felul său unic.

Soț și tată devotat, Richard locuiește împreună cu familia în Devon, Anglia.

 

descărcare (2)Andrew Fretwell este nativ din Marea Britanie și și-a petrecut anii tinereții ca muzician. La 21 de ani a avut o experiență spirituală foarte puternică ce i-a schimbat modul în care percepea viața și lumea din jur. Dorința de a păstra acea experiență în viața sa de zi cu zi l-a condus către mai mulți maeștri și sisteme de evoluție spirituală, printre care Mantak Chia și sistemul universal Tao.

De mai bine de 20 de ani Andrew este profesor și terapeut de Chi Nei Tsang, Original Feeling Touch (OFT), tehnica de masaj abdominal pentru eliberare emoțională creată de el și de asemenea, este fondatorul WuJi Gong – A Worldwide Awakening, o organizație non-profit prezentă în 17 țări.

În urmă cu 3 ani în calea lui Andrew a apărut cunoașterea Cheilor Genelor pe care a recunoscut-o imediat ca o continuare naturală, integrativă, a anilor de experiență în filosofia și practica Tao. Ultimii 3 ani și i-a petrecut aprofundând această cunoaștere în propria ființă și vorbind despre ea studenților săi din Europa.

Pentru mai multe informații despre activitatea lui Andrew urmariți acest interviu.

Ce spun oamenii despre Secvența Venus?

“Puterea acestei cunoașteri stă în faptul că e nevoie doar de o persoană pentru a transforma o relație. În momentul în care am încetat să mai alimentez tiparele negative ale partenerului meu, el s-a schmbat complet și s-a deschis față de mine pentru prima data după mulți ani.”

“Sunt foarte recunoscătoare pentru această transmisiune plină de grație. Aceste învățături sunt extrem de practice și îți influențează viața în mod direct. Pentru mine personal, atunci când am devenit conștientă de secvența mea, darurile mele mai înalte s-au deschis și au început să apară sincronicități peste tot.”

“Atunci când simt durere emoțională acum, timpul în care conțtientizez ce se întâmplă e mult mai scurt, iar inima mea se deschide către frumusețea vieții. Am mult mai multă compasiune atunci când văd durere emoțională în alții.”

“Secvența Venus este o înțelepciune vie ce transformă durerea emoțională din viața ta în pace și acceptare de sine. Și nu e numai asta. Pe măsură ce te vindeci, viața ta ia o cu totul altă direcție. Acea direcție va fi către din ce în ce mai multă împlinire sufletească și o dorință adâncă de a servi viața și întreaga umanitate.”

Inscrie-te aici http://www.iulianmotea.com/events/secventa-venus-vindecarea-tiparelor-emotionale/

Când?

Vor fi 3 zile de retreat ce vor reuni sesiuni de conferință și practici de meditație după cum urmează:

Vineri 16 Octombrie 2015 – 10:00 – 21:00
Sâmbătă 17 Octombrie 2015 – 08:00 – 21:00
Duminică 18 Octombrie 2015 – 08:00 – 16:00

Program

Vineri 16 Oct

10:00 – 10:30 || Ceremonie de deschidere

10.30 – 13:00 || Conferință: Care este scopul nostru mai înalt?

13:00 – 14:30 || Prânz

14:30 – 16:30 || Conferință: Cum funcționează câmpul de atracție?

16:30 – 19:30 || Contemplare, odihnă și cină

19:30 – 21:00 || Sesiune de întrebări și meditație de seară

 

Sâmbătă 17 Oct 

08:00 – 09:00 || Qi Gong pentru înviorare

09:00 – 10:30 || Mic-dejun

10.30 – 13:00 || Conferință: IQ & EQ – Cum putem fi mai flexibili și mai puțin defensivi în relații?

13:00 – 14:30 || Prânz

14:30 – 16:30 || Conferință: Ce este inteligența spirituală?

16:30 – 19:30 || Contemplare, odihnă și cină

19:30 – 21:00 || Sesiune de întrebări și meditație de seară

 

Duminică 18 Oct 

08:00 – 09:00 || Qi Gong pentru înviorare

09:00 – 10:30 || Mic-dejun
10.30 – 13:00 || Conferință: Sondarea liniei noastre ancestrale și a ranei sacre

13:00 – 14:30 || Prânz

14:30 – 16:00 || Ceremonie și ritual de incheiere

Cât costă?

Preț cu reducere – 180 EUR (830 RON) pentru înscrierile confirmate până pe 1 Iulie
Preț bilet întreg – 260 EUR (1170 RON) pentru înscrierile confirmate până pe 12 Octombrie
Pentru confirmarea înscrierii este necesară achitarea integrală a biletului.

Unde?

Sinaia – Hotel New Montana, Bd. Carol I nr. 24

Tarife cazare Hotel New Montana **** :

Camera Single – 52 EUR/ persoană/ noapte (TVA inclus)
Loc în cameră Dublă – 29 EUR/ persoană /noapte (TVA inclus)

Tarifele includ micul dejun bufet și accesul gratuit la Health Club (Piscină semi-olimpică încălzită, Saună, Jacuzzi, Fitness), parcare și internet wireless. Tarifele nu includ taxa de stațiune (1% din costul primei nopți de cazare) și taxa de salvamont de 6 ron/persoană.

Inscrie-te aici http://www.iulianmotea.com/events/secventa-venus-vindecarea-tiparelor-emotionale/

Share This