Profilul este un alt mod de a ne privi – nu ca cine suntem, ci incotro ne indreptam și cum stau lucrurile. Oricine vine pe lume cu un profil sau scop specifice. A-ti ințelege profilul te ajută să iti înțelegi scopul în viață. Cu toate acestea, nu poti face nimic in aceasta directie. Poti doar sa traiesti urmandu-ti design-ul.

Profilul ne este determinat de liniile Soarelui in Personalitate și Design (numărul de după punct). Mai jos cateva caracteristici foarte simplificate ale celor 6 linii:

profil si linii

Prima linie = investigator, student care studiază lucrurile in profunzime; are nevoie de o fundație solidă pentru a se simti în siguranță.

A doua linie = pustnic, talent natural, vrea să fie lăsat în pace; așteaptă chemarea

A treia linie = martir, traieste prin încercare și eroare, afla ce funcționează trecand prin ce nu functioneaza intai, trece prin multe relații, locuri de muncă, etc pentru a găsi ceea ce funcționează

A patra linie = oportunist, influent, comunicativ, cu o rețea mare de prieteni și asociați

A cincea linie = eretic, energie seducătoare si atractiva, care atrage proiecții și așteptări de la alții

A sasea linie = model, acționează ca linia a treia in primii 30 de ani de viață, devenind apoi autoritate pentru alții, detașat de viață (între 30 și 50 de ani), pentru a deveni în cele din urmă model (după 50 de ani).

De exemplu, profilul 2/4 este acela al pustnicului / oportunistului, cineva care iubește să fie singur (și găsește armonia prin intermediul iubirii), fiind singur, desi are foarte bune deprinderi interpersonale de comunicare și interacțiune cu ceilalți. Mereu permite intrarea altor oameni in viata sa, oameni care il scot din “pestera” lui.

Există 12 profile: 1/3, 1/4, 2/4, 2/5, 3/5, 3/6, 4/6, 4/1, 5/1, 5/2, 6/2 și 6/3.

Profilul trebuie privit în raport cu tipul tău.

Share This