porti si canale human designPortile în harta corpului sunt conectate printr-o rețea de canale. Fiecare poartă reprezintă un anumit tip (arhetip) de energie sau comportamental. Porțile definite in mod inconștient (conform Design-ului nostru) sunt colorate în roșu (de exemplu, aici poarta 14), iar porțile care sunt definite în mod conștient (conform Personalitatii noastre) sunt colorate în negru (de exemplu, aici poarta 29). În cazul în care poarta este definita atât conștient, cat și inconștient, aceasta este colorata în ambele culori, o linie roșie și una neagra (de exemplu, aici poarta 5).

Daca există porți definite la ambele capete ale unui canal, acestea creeaza un canal definit (întregul canal este colorat, fie în roșu, fie in negru, fie in ambele culori), ca aici, canalul 5-15. Canale definite reunesc energia a două centre, iar prin combinarea caracteristicilor celor două porți rezulta o noua energie, a treia. Canalul definit este o a treia energie, inteligență cuantică, mai mult decat o sumă a portilor sale, jucand un rol important în viața noastra.

Canalul definit definește în mod automat ambele centre aflate la capetele sale. Deci, dacă nu există nici un canal definit conectat la un anumit centru, acel centru este deschis, nedefinit (alb), cum ar fi aici centrul Ego (dreapta sus). Daca poarta 25 ar fi fost definita în centru G (galben), canalul 25-51 ar fi fost definit, definind astfel si centrul Ego.

Share This