ndește-te cum ar fi fost dacă părinții tăi ți-ar fi spus exact cum funcționezi tu și cum să te descurci prin viață ținând cont de natura ta. Cum sa iei mereu deciziile corecte pentru tine. Care sunt darurile și talentele tale native; și care sunt locurile unde ești vulnerabil.

Ei bine, nu au știut să îți spună acestea și să-ți dea acele câteva ponturi simple care să facă viața ta să curgă natural, armonios și fără efort.

Din păcate au făcut exact contrariul. Sunt conștient că fiecare părinte își iubește copilul și face tot ce consideră că este mai bine pentru copilul lui. Dar copiii nu vin însoțiți de manualul de instructiuni și abia în ultimii ani societatea a început timid să considere că fiecare dintre noi suntem unici. Iar acest „tot ce au știut mai bine” în 99% din cazuri se traduce prin îndepartarea de adevărata natură.

Analogia pe care îmi place să o fac este următoarea.

Te-ai născut „un bec” iar treaba ta și ceea ce este natural pentru tine este să luminezi, dar de mic fiind ți s-a spus ca „ești ciocan și trebuie să bați cuie”. Neavând alt punct de reper și de multe ori fiind obligat ai inceput sa te conformezi și să crezi asta. De atunci te chinui să fi un cicocan cât mai bun și de multe ori chiar nu întelegi de ce nu ești un ciocan la fel de bun ca ceilalți, și te întrebi ce este în neregulă cu tine.

Harta Genetică este exact ca un „manual de instrucțiuni pentru viață”. Interpretarea de bază a harții tale genetice este adevărata inițiere în a trăi conform cu designul tau /natura ta. Îți oferă o perspectiva holistică în profunzime a modul în care funcționezi tu. Îți relevă adevărata ta natură și te ajuta să înțelegi ce anume te îndepărtează de ea. Poate clarifica lucruri pe care poate că le ști deja la anumit nivel dar nu ai reușit să ți-le însușești cu adevărat. Te poate ajuta să-ți descoperi și să înțelegi adevăratele tale talente, tendințele și vulnerabilitățile tale.

O interpretare de bază a harții tale genetice este ceea ce îți poate aduce acel sens și scop al vieții tale pe care poate că îl cauți de multă vreme. Îți dă „manualul de utilizare” pentru viața ta bazat pe designul tău individual care este unic și te sprijină să îți dai voie să fi „tu însuți” – ADEVĂRATUL TU.

Dincolo de toate acestea vei învăța cum și vei avea la dispoziție unealta cu vei putea de acum încolo – tot restul veiții tale – SĂ IEI DECIZIILE CORECTE PENTRU TINE.

Abordarea mea personală este focusată pe a te sprijini să te cunoști, să te întelegi, să te accepți și să te iubești pe tine însuți; și pe a-ți da înțelegerea, puterea și determinarea de a aplica informațiile pe care le primești în viața ta de zi cu zi. Altfel cele mai puternice „A-ha – uri” și cele mai deștepte idei sunt inutile.

O astfel de interpretare dureaza aproximativ 2 ore și este înregistrată audio astfel încât să o poți reasculta când simți nevoia, și de asemenea vei primi si un profil scris.

Înterpretările pot fi făcute în persoană dacă ești din București sau dacă se întâmplă să am drum prin orașul tău, sau prin telefon.

De obicei o astfel de sesiune o programez cu cel puțin o săptămână în avans.

Cost: 500 lei

Durată: 90-120 minute

FORMULAR DE COMANDĂ – INTREPRETARE A HĂRȚII GENETICE

Este foarte important să introduci datele corect. Mai ales ora nașterii să fie cât mai exactă (la minut). Dacă nu ști ora exactă trece ora cea mai probabilă. De obieci harta nu suferă modificări majore într-o variație de +/- 1-2 ore, deci nu te îngrijora dacă nu ști cu exactitate minutele.

Acum te rog să introduci datele necesare pentru calacularea harții tale genetice și înainte de a apăsa pe butonul „Submit” să verifici de doua ori pentru a te asigura că sunt corecte.

(Respect intimitatea și te asigur că datele tale nu vor fi înstrăinate)

Share This