Soarele activează Cheia 23 (Claritate) Linia 3 (Disecare) de vineri 12 mai 2017 ora 07:30 până sâmbătă 13 mai 2017 ora 06:49.

23.4 Disecare – Exprimarea cunoasterii individuale chiar dacă valoarea acesteia nu este întotdeauna recunoscută.

Potential – Puterea de exprima perspectivele individuale unice chiar dacă valoarea acestora nu este întotdeauna recunoscută.

Provocarea – Izolare din cauza fricii de a întâmpina intoleranță.

Pentru a aduce o schimbare și a-i influența pe cei din jur prin exprimarea perspectivelor tale unice, este necesar să dai dovadă de multă putere interioară. Aceste perspective fiind amorale (In DEX – AMORAL = Care nu are noțiunea moralității, indiferent față de morală), de multe ori se pot bate cap în cap cu conceptele și valorile împământenite și pot înmpina rezistență din partea celorlalți. Acest fapt te poate face să te izolezi de lume. Este important să te asculti și să contești mereu ceea ce spui – vei reduce astfel riscul de a fi contestat de ceilalți.

Citește și Cheia 23 – Claritate


„Potențialul zilei” îți arată care este provocarea și potențialul de evoluție, moment de moment, pe măsură ce soarele activează pe rând cele 6 linii (6 arome diferite) ale fiecăreia dintre cele 64 porți din I Ching (64 de chei genetice sau arhetipuri comportamentale). Îți recomand să contemplii acest potențial împreuna cu „Darul săptămânii

Share This