Coaching în Abundență și Prosperitate este un program de antrenament adresat exclusiv persoanelor care au participat la cursul „ Bucură-te de bani! ”, și este creat pentru a aduce o transformare reală și de durată în modul în care percepem și experimentăm abundența și prosperitatea în viața de zi cu zi, bazat pe cheile și informațiile din curs.

Așa cum spun și în cursuri, doar să conștientizezi cum stau lucrurile, cum funcționezi tu și care este soluția pentru tine nu este suficient.

Suntem conduși de programele și obiceiurile noastre și condiționati de mediul în care trăim. Chiar dacă te prinzi care este soluția pentru tine și ce ai de făcut pentru a trăi acea „viață de vis” pe care ți-o dorești, fără a o pune în practică nu valorează nimic, pentru că viața este ceea ce trăiești moment de moment nu ceea ce înțelegi.

Sunt trei motive principale pentru care, chiar dacă conștientizăm ce este de făcut pentru a ne transforma viețile, în afară de impulsul motivațional de moment nu apare nici o schimbare semnificativă în viețile noastre.

  1. nu știm cum să cum să aducem prezente în viețile noastre de zi cu zi soluțiile pe care le-am găsit

  2. ne pierdem în stresul, acțiunile și obiceiurile din viața de zi cu zi și uităm să ne ținem prezenți la ceea este cu adevărat important pentru noi

  3. de multe ori soluția pe care am găsit-o este complet diferită de modul în care gândeam și acționam până în acel moment și este diferită de modul în care se comportă societatea în general dar mai ales persoanele apropiate și de cele mai multe ori este foarte dificil „să înoți împotriva curentului” și din confort și comoditate ne întoarcem ușor la vechile obiceiuri

Acest program de antrenament este menit să rezolve problemele de mai sus

Programul dureaza 42 de zile și este compus din 3 teleconferințe care se vor ține pe Skype (una la începutul programului, una dupa 21 de zile si ultima la încheierea programului) și pe langa aceste teleconferințe presupune asumarea unui set de exerciții pe care le vei face zilnic.

Partea frumoasă este că vei avea o structură de sprijin – un grup de oameni care se antrenează în aceiași direcție ca și tine, cu care vei pastra contactul permanent și care vor fi alături de tine și te vor tine conenctat la scopul tău, iar această structură de sprijin este concepută pentru a-ți fi alături și după ce se termină acest program.

 

Share This