Soarele a intră în cheia 23 marți 9 mai 2017 ora 09:39 și va activa pe rând toate cele 6 linii până luni 15 mai 2017 ora 05:28.

Cheia 23 – Claritate – Comunicarea percepției individuale reprezinta darul de a transpune în limbaj inspirația, cunoașterea interioară cu scopul de a introduce căi noi și inovative de gândire în societate.

Fiind un arhetip ce ține de procesul individual, frumusețea ei este dată de amoralitatea sa (In DEX – AMORAL = Care nu are noțiunea moralității, indiferent față de morală.) și de înțelegerea și acceptarea diversității. Nu există bine sau rău ci doar perspective individuale unice.

Cheia 23 ca arhetip al clarității, cunoaște lucrurile spontan. Deodată îți vine un „eu știu”. Fiind o cheie a centrului exprimării (centrul gât în human design) ai tendința să exprimi acest „eu știu” pentru a obține aprobare și recunoaștere.

Trăind într-o societate condusă de valorile morale, în care suntem învățați să privim lucrurile din perspectiva bine – rău, în spatele acestui „eu știu” există de fiecare dată o frică mai mult sau mai puțin conștientă de a întâmpina intoleranță dacă nu suntem înțeleși. Acest fapt ne poate face să nu ne mai exprimăm (caracterul represiv al muțeniei) sau sa abordam o exprimare mult prea complexă încercând să dăm cât mai multe amănunte, pierzând astfel esența și generând neînțelegere.

Calea simplității

Cheia pentru a împlini potentialul de a transforma modul de gândire și eficientiza modul de acțiune al societății prin soluții unice venite din inspirație ține de a te detașa de moralitate, de bine și rău și de a-ți exprima perspectiva unică cu claritate și în cel mai simplu mod cu putință.

Ține cont că este o perspectivă unică, nu este bună sau rea deci nu trebuie nici să te justifici nici să te autocenzurezi din frica de a nu fi înțeles.

Este necesar, în schimb, să aștepți momentul potrivit în care să fi invitat să-ți expui perspectiva, iar atunci spune doar ce „știi cu adevărat” și explică în modul cel mai simplu și mai accesibil – vei fi astfel recunoscut pentru geniul tău.


În cursul unui an soarele trece prin toate cele 64 de porți ale I-Ching – ului activând asftfel, pe rând, fiecare arhetip.
Având în vedere faptul că 70% din neutrinii cu care intrăm în contact vin de la soare, influența acestuia are un impact major asupra comportamentului nostru pe masură ce tranzitează aceste porți.
Darul săptămânii te ține prezent la energia activată în fiecare moment de soare, atât în tine cât și în ceilalți, astfel încât să te poți folosi la maxim de potențialul ei.

Share This