Centrul Exprimării

Centrul poate fi văzut ca punctul central al hărții tale fiind zona în care energia din toți ceilalți centrii iese la suprafată. Este centrul manifestării prin cuvinte și acțiune.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) te exprimi într-un mod consistent. Ai o siguranță nativă în exprimare și atunci când exprimi ceea ce este autentic pentru tine (propriul adevăr) îi poți convinge ușor pe ceilalți.

În funcție de ceilalți centrii cu care este conectat acest centru poți fi un specialist în comunicare și/sau un specialist în acțiune.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) ești o persoană foarte flexibilă în exprimare și ai talentul de a-ți adapta atât modul de exprimare cât și cel de acțiune la cerințele fiecărei situații.

Poți fi un foarte bun ascultător și, pentru a avea impactul maxim, este indicat să vorbești doar atunci când ești invitat și să nu încerci să controlezi ceea ce spui.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine cum funcționeză acest centru pentru tine, cum este natural pentru tine să te exprimi pentru a ieși cu adevărat în evidență și a avea impactul pe care ți-l dorești îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This