Centrul Inspirației

Centrul Inspirației reprezintă presiunea de a înțelege și de a găsi sensul lucrurilor din jurul nostru. Este presiunea de a gândi.

Presiunea inspirației este cea care ne stimulează imaginația, modul unic de a gândi și conceptualiza și inițiază atât gândurile zilnice, cât și întrebări abstracte.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) înseamnă că ai o minte care este activă tot timpul și poți dezvolta cu ușurință întrebări și ipoteze inspirate.

Este indicat să aștepți momentul potrivit pentru a-ți împărtăși ideile cu cei din jurul tău. Abordarea corectă pentru tine este să accepți presiunea mentala fără să încerci să o influențezi.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) înseamnă că poți percepe cu ușurință întrebările cu care se confruntă cei din jurul tău și poți observa ceea ce este cu adevărat inspirant. Acest lucru te poate face să simți o presiune puternică de a găsi răspunsuri la problemele celor din jurul tău. Abordarea corectă pentru tine este să rămâi un observator detașat fată de gândurile celorlalți.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine cum funcționeză inspirația pentru tine, cum să găsești inspirația și răspunsurile potrivite pentru tine și cum să scapi de presiunea confuziei și a îndoileii îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This