Centrul Impulsului 

Acest centru ne dă energia necesară evoluției și adaptării la mediu și ne ajută să trecem prin cele mai dificile provocări. Ne dă energia necesară pentru a ne continua viața. Reprezintă presiunea și impulsul de a evolua și a înainta prin viață.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) ești o persoană auto-determinată și pui presiune pe tine să crești și să evoluezi continuu.

Nu cedezi cu ușurință presiunilor externe și îți conduci viața în ritmul tău propriu. Uneori foarte repede, uneori mai lent.

Este indicat să nu reprimi această presiune constantă de a evolua și a face lucruri și să o folosești într-un mod constructiv pentru a evita problemele de sănătate atât fizică cât și emoțională.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) ești o persoană care, în mod natural, este foarte relaxată și liberă de presiune, dar poți răspunde foarte puternic presiunii externe, de exemplu, printr-o creștere severă a vitezei de lucru.

Este important să nu lași stresul să te copleșească, ci să-ți găsești propriul ritm și să-ți aloci perioade de relaxare.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine cum funcționeză acest impuls evoluțional pentru tine, cum este natural pentru tine să gestionezi stresul și presiunea exterioară astfel încât viața să nu mai fie o fugă continuă îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This