Centrul Emoțional

Este cel care ne pune în mișcare sentimentele. Este locul în care viața pendulează între fericire și tristețe, durere și pasiune, vină și iertare. Dintre toți cei nouă centri, acesta este cel mai intens din punctul de vedere a ceea ce trezește în noi.

Este un centru al revoluției, poeziei, romantismului, compasiunii, spiritualității și religiei. Are cel mai mare impact asupra noastră prin undele sale emoționale care oscilează în sus și în jos, mereu în mișcare.

Deși acesta este centrul cel mai complex, este cel mai ușor de înțeles, pentru că emoțiile sunt baza naturii umane.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) ai o viață emoțională bogată și emoții în schimbare. Activitățile și deciziile sunt întotdeauna influențate de aceste sentimente și emoții. Deoarece percepi viața prin prisma emoțiilor, este indicat să ai răbdare și să nu te grăbești în luarea deciziilor bazate pe ceea ce simți într-un anumit moment. Este posibil ca ceea ce simți să se schimbe destul de rapid și să regreți decizia luată. Răbdarea de a aștepta claritatea emoțională îți este răsplătită prin cel mai mare dar al tău: profunzimea.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) în mod natural ești o persoană senină și echilibrată emoțional, dar absorbi și intensifici emoțiile din mediul înconjurător. Este foarte important pentru tine să știi care dintre emoțiile pe care le simți sunt într-adevăr ale tale. Altfel, preiei unda emoțională a altora, o amplifici și pierzi controlul, interpretând că ceva nu este în regulă cu tine.

Poți detecta cu ușurință emoțiile celorlați și ce anume îi face fericiți.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine cum este natural pentru tine să funcționezi din punct de vedere emoțional astfel încât să gestionezi cu ușurință „emoțiile negative” îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This