Centrul Conceptualizării

În acest centru informația este procesată pentru a ajunge la înțelegere. Este sfera cunoașterii noastre mentale în care inspirația este procesată și transformată în concepte și înțelegeri ce urmează a fi exprimate.

Dacă ai acest centru definit (colorat în harta ta) ai o minte care este tot timpul ocupată cu cercetarea și gestionarea conceptelor și ideilor. Ai o siguranță nativă în exprimarea înțelegerilor tale, deoarece modul tău de gândire nu este ușor influențabil de către alte persoane.

Trebuie să ai grijă deoarece înțelegerea ta este mai degrabă un dar pe care să-l oferi celorlați în loc să o folosești pentru a-ți rezolva viața.

Dacă ai acest centru deschis (alb pe harta ta) ai o minte deschisă și flexibilă, sensibilă la orice gen de stimulare mentală și la creativitate. Poți discerne ce concepte au valoare și îi recunoști pe cei care pot da răspunsuri valide.

Ai o capacitate mare de a învăța și poți privi situațiile din diferite perspective fără a fi necesar să te identifici cu vreuna din ele.

Pentru a afla dacă tu ai centru definit sau deschis îți poți calcula harta ta aici (link).

Pentru a înțelege mai bine cum funcționeză procesul tău mental și cum este natural pentru tine să procesezi informația pentru a scăpa de anxietatea incertitudinii îți recomand participarea la cursul  Descoperă-ți Geniul Nativ sau o ședintă de intrepretare personalizată a hărții tale.

Share This