Strategia și autoritatea sunt alfa și omega in Human Design. Autoritatea, în sensul pe care Human Design il foloseste, se refera la autoritatea in procesul nostru de luare a deciziilor. Este acel lucru din tine pe care te poți baza cu adevărat pentru a lua în mod constant deciziile corecte. Există mai multe autorități interioare, cele mai frecvente fiind cele emoțională și sacrala.

Mintea nu știe ce e bine pentru noi. Asta nu înseamnă că nu este inteligenta. Mintea poate fi un instrument minunat, atâta timp cât nu este stăpânul vieții noastre. Insa mintea nu este niciodata autoritatea noastra interioară, chiar dacă este definita sau nu. Ea are doar așa-numita autoritate exterioara, ceea ce înseamnă că lucrurile pe care le spunem pot fi sursă de inspirație pentru alții. Nu este corect pentru noi sa luam decizii folosindu-ne mintea. Mintea, de asemenea, ne “ghiceste” autoritatea adevărată și se poate lupta pentru sau împotriva oricarui lucru care ii foloseste. Mintea ne deturneaza identitatea, pretinzand ca este in locul nostru. Singura cale sigura este sa luam decizii bazate pe propria strategie și pe propria autoritate interioara.

Sinele fals este ceea ce suntem atunci când luam decizii dupa minte, opuse autoritatii adevărate. Centrele deschise (nedefinite) reprezinta locul de unde obtinem conditionare profunda. Această condiționare devine o forță care ne conduce viața prin intermediul programelor subconștiente și modelelor de comportament. Strategia și autoritatea ne permit să luam decizii consistente si de încredere, care sunt corecte pentru noi si sa deconditionam tendințele sinelui fals. Este un proces de aliniere a aurei noastre la frecvența corectă.

Share This