Curs Descifrarea Hartii Genetice – Calatorie spre adevarata ta esenta!

Coperta prezentare cursFiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități, care sunt întiparite adânc in natura noastră (ADN-ul nostru). Din păcate, nu am venit și cu un „manual de instrucțiuni”. Nu a știut nimeni să ne spună cum funcționăm, care sunt lucrurile la care suntem buni și care sunt cele de care să ne ferim, astfel încât viețile noastre să curgă natural și armonios.

Dimpotrivă, de mici suntem conditionați să fim altceva decat ceea ce suntem cu adevarat și asta este ceea ce ne aduce foarte multă suferință și ne face să întâmpinăm rezistență în viață.

Analogia pe care îmi place să o fac este următoarea:

Te-ai născut „un bec”, iar treaba ta și ceea ce este natural pentru tine este să luminezi, dar, încă din copilărie, ți s-a spus că „ești ciocan și trebuie să bați cuie”. Neavând alt punct de reper și, de multe ori fiind obligat, ai început să te conformezi și să crezi asta. De atunci, te chinui să fii un ciocan cât mai bun și, de multe ori, chiar nu întelegi de ce nu ești un ciocan la fel de bun ca ceilalți și te întrebi ce este în neregulă cu tine.

In acest curs, prin abordarea integrata a sistemului Human Design, a Cheilor Genetice si Ho’oponopono, vei intelege pana in cel mai mic detaliu cine esti, cum functionezi (atat tu, cat si cei din jurul tau) si care este dinamica relatiilor tale. Astfel, iti va fi foarte usor sa intelegi cum si de ce s-au intamplat toate lucrurile din viata ta, vei reusi sa-ti accepti si sa-ti vindeci trecutul si vei putea sa-ti traiesti viitorul perfect pentru tine.

In final, vei vedea cum poti experimenta la maxim adevarata ta esenta, transformand ceea ce considerai pana acum defecte in cele mai importante calitati ale tale si dandu-ti voie sa fii tu insuti, „luminand” in loc sa „bati cuie”.

Sistemul Human Design

Human Design este exact ca un „manual de instructiuni pentru viata”. Este o sinteza a stiintei moderne (Biochimie, Genetica, Fizica cuantica si Astronomie) si a intelepciunii stravechi (I-Ching, Astrologie, Kaballah si sitemul de chakre). Folosind ca informatie de intrare locul, data si ora exacta a nasterii, Human Design calculeaza doua seturi de date si ofera o imagine a personalitatii (partea constienta cu care ne identificam – cine credem ca suntem) si o imagine a naturii noastre subconstiente (mostenirea genetica sau modul in care suntem programati genetic sa ne miscam prin timp si spatiu).

Magia apare insa atunci cand aceste doua seturi de date sunt transpuse in Harta Rave (harta corpului) care este matricea noastra genetica unica. Aceasta este o harta precisa si un „manual de utilizare” care ne da accesul la modul in care suntem conceputi genetic sa actionam in viata, ne spune care sunt talentele noastre unice, zonele unde suntem vulnerabili, strategia corecta conform cu unicitatea noastra si modul in care functioneaza sistemul nostru unic de ghidare. Citeste mai multe aici 

Cheile Genetice

Aparand in urma celor mai recente descoperiri din stiinta epigeneticii, premisele centrale ale Cheilor Genetice se refera la faptul ca fiecare individ are un scop important in viata, ascuns, dar intiparit in propriul ADN. In plus, detine si capacitatea de a evolua spontan, in sensul ca fiecare dar sau talent al tau poate fi trait pe diferite frecvente. Poate fi experimentat ca un defect, ca o calitate sau ca un geniu nativ, in functie de frecventa pe care il manifesti.

Iti pot da aici exemplul propriu. Una din calitatile mele principale este persevernta. Pe o frecventa joasa (la nivel de umbra sau ca defect), aceasta se manifesta sub forma de surzenie, incapatanare si lupta oarba. In momentul in care ai schimbat frecventa si natura luptei pe care o duci, acelasi potential genetic se manifesta sub forma de perseverenta si determinare. Iar la un nivel si mai inalt al frecventei (potentialul de geniu sau dar divin) numele acestei gene devine onoare (in sensul de a-i onora pe ceilalti, a-i tine pe ceilalti la cea mai inalta frecventa indiferent de frecventa pe care sunt ei). Reprezinta determinarea de a-ti implini cel mai inalt scop al vietii tale.

Cheile Genetice reprezinta codul cu ajutorul caruia poti trece la nivelul urmator al constiintei umane.

Cele 64 de Chei Genetice sunt ca literele in limbajul de zi cu zi. Ele ne conecteaza la cele 64 de arhetipuri si atribute universale ale constiintei. Reprezentand un cod care se afla in fiecare dintre celulele corpului uman, fiecare Cheie Genetica este un portal in fiinta noastra interioara.

Ho’oponopono

Ho’oponopono este o arta straveche Hawaiiana de corectare a erorilor, un proces de cainta, iertare si transmutare, ce foloseste unelte foarte simple, care te vor sprijini sa te detasezi de programele deficitare care ruleaza in subconstient (conditionarea sau comportamentul de „ciocan”) si sa iti schimbi frecventa moment de moment pentru a experimenta trecerea de la nivelul de umbra (defecte) la nivelul de dar divin (geniu / esenta ta).

Ce se intampla in acest curs

 • vei primi o imagine de ansablu despre cine esti tu cu adevarat si vei afla ce anume te indeparteaza de adevarata ta natura;

 • vei invata cum sa traiesti cine esti tu pe cea mai inalta frecventa, la maximum de potential;

 • vei intelege cum functionezi atat tu, cat si cei din jurul tau, astfel incat vei putea avea putere sa dezvolti relatii interumane corecte;

 • vei afla care este strategia ta corecta si cum sa accesezi incredibila inteligenta care iti guverneaza corpul pentru a lua deciziile corecte pentru tine tot restul vietii tale de acum incolo;

 • vei primi „manualul tau de utilizare” in varianta tiparita: profilul tau personalizat si detaliat, bazat pe harta ta.

Spune-mi ce crezi sau întreabă-mă!

Comentarii

13 comentarii:

 1. O experienta uluitoare despre profunzimea vietii fiecaruia dintre noi! Am primit un instrument pentru luarea unei decizii in alt mod decat eram obisnuita pana acum. Un instrument pentru „Luat decizii” in viata, cu o cheie ca pare sa deschida orice broasca! Multumesc pentru aceasta oportunitate. Multumesc, pentru darul primit! Multumesc, Iulian Motea pentru implicare si dedicarea cu care ai privit acest curs !

 2. EXCELENT!!! SUNT F. FERICITA CA AM AVUT SANSA SA FAC ACEST CURS, UN MARE BENEFICIU PENTRU MINE SI FAMILIA MEA!RECOMAND CU MARE DRAG TUTUROR!!!

 3. Multumesc si felicitari, Iulian! A trecut doar o zi de la curs si simt cum ma raportez in mod diferit la mine, la felul cum percep lucrurile …Daca intr-o anumita situatie imi spuneam poate ca e mai dificil…acum imi rasuna in minte …care sunt darurile mele, care este potentialul meu! Cred ca prin aceasta constientizare a cine esti si a cine nu esti tu…si prin aplicarea a ceea ce am invatat..putem sa ne indreptam mai usor spre drumul sufletului nostru. Iti doresc sa ai spor in studiul tau, si sa ne aduci si alte instrumente utile!:)

 4. Cand m-am inscris la acest curs stiam ca data nasterii este “reteta vietii”, ca astrele, planetele si oamenii din jurul nostru scriu ceva in cartea vietii noastre; stiam ca unii oameni au un talent innascut,altii au charisma, unele persoane transmit emotii, altii au succes, unii par scavi si unii par faraoni, unii sunt leaderi iar altii urmeaza turma.

  Ceea ce nu stiam era ca ….tot ceea ce traim este o HARTA cu “autoritate si strategie”. O harta care vorbeste despre trecut si viitor, despre fericire si valori, despre lucruri si oameni, despre puncte de reper si modele- despre CINE suntem noi.
  Intr-un seminar dinamic, intens, cu stil, profesionalism si povesti, am primit cheia magica pentru harta mea, am reusit sa inteleg natura mea unica, unele caracteristici, am inteles de ce uneori sunt entuziasta si multumita iar alte ori frustrate si epuizata, de ce experimentam ceea ce “experimentam”.
  Multumesc Iulian, mi-ai dat de lucru ( cu mine )!

 5. Intalnirea cu Human Design a insemnat pentru mine tusa finala, parafa finala cu „aprobat”, a intregului efort pe care l-am depus in drumul de cunoastere profunda a ceea ce sunt, de acceptare a luminilor si umbrelor, de ascultare a corpului si sufletului, de intelegere a modului in care relationez si de a-mi constientiza si manifesta darurile. Totodata mi-a oferit si o perspectiva noua, calauzitoare, pentru ceea ce am de facut in continuare.
  Iulian mi-a facilitat aceasta intalnire intr-un cadru destins, plin de optimism, profesionalism, toate asezonate cu momente naturale de sinceritate si amuzament. O reala placere si o bogata cunoastere, prezentate intr-o forma deosebita. Multumesc, Alice Iancu

 6. A fost o adevarata placerea sa-l intalnesc pe Iulian. Il apreciez pentru autenticitate, claritate si empatie. Este un ambasador minunat pentru Human Design in Romania si recomand cu incredere cursurile sustinute de el. Spor in toate!

 7. Pingback:CE ESTE HUMAN DESIGN? | Iulian Motea

 8. Pingback:Cele patru tipuri de fiinte umane si strategia lor | Iulian Motea

 9. Pingback:Zero Limite » Human Design – Descopera-ti geniul nativ! cu Iulian Motea

 10. Pingback:Seminar Gratuit – Descopera-ti Geniul Nativ – Iulian Motea

 11. Pingback:Interpretare/citire de baza in Human Design – Iulian Motea

 12. Pingback:Cele 9 centre in Human Design – Iulian Motea

 13. Pingback:Harta Genetică – Activarea Scopului Tău Înalt – Iulian Motea

Comentariile nu sunt permise.