Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

hARTA Perfecțiunii – Descoperă-ți Geniul Nativ și Scopul Tău Unic – Oradea

aprilie 25 @ 10:00 - aprilie 26 @ 18:00

O experiență transformațională de două zile în care, prin abordarea integrată a sistemului Human Design, a Cheilor Genetice și Ho’oponoponovei înțelege până în cel mai mic detaliu cine eșticum funcționezi (atât tu, cât și cei din jurul tău) și care este dinamica relațiilor tale. Astfel, îți va fi foarte ușor să înțelegi cum și de ce s-au întâmplat toate lucrurile din viața ta, vei reuși să te eliberezi de trecut și să trăiești viața perfectă pentru tine.

Analogia pe care îmi place să o fac este următoarea:

Te-ai născut „un bec”, iar treaba ta și ceea ce este natural pentru tine este să luminezi, dar, încă din copilărie, ți s-a spus că „ești ciocan și trebuie să bați cuie”. Neavând alt punct de reper și, de multe ori fiind obligat, ai început să te conformezi și să crezi asta. De atunci, te chinui să fii un ciocan cât mai bun și, de multe ori, chiar nu înțelegi de ce nu ești un ciocan la fel de bun ca ceilalți și te întrebi ce este în neregulă cu tine.

În final, vei vedea cum îți poti experimenta perfecțiunea, transformând ceea ce considerai până acum defecte în cele mai importante calități ale tale și dându-ți voie să fii tu însuți, luminând”  în loc să bați cuie”.

Ce vei obține din acest curs:

 • Vei înțelege cum te influențează astrele în viața de zi cu zi și mai mult: care este amprenta pe care și-au pus-o asupra geneticii tale încă din momentul nașterii
 • Vei descoperi care sunt talentele tale unice și cum le poți folosi pentru a obține cu ușurință satisfacție, succes și prosperitate
 • Vei întelege cum ești construit să funcționezi în fiecare domeniu din viața ta 
 • Vei afla care este tipologia ta de interacțiune și strategia corectă pentru tine, care va face ca totul să se întâmple cu ușurință
 • Vei învăța cum să transformi ceea ce considerai defecte în cele mai importante calități ale tale
 • Vei vedea care este dinamica după care atragi persoanele și situațiile din viața ta
 • Vei primi o diplomă care nu iți va folosi la nimic altceva decât să-ti reamintească mereu (dacă o înrămezi și o agăți la vedere) că ești o persoană exraordinară cu daruri unice – adică întruparea perfecțiunii tale
 • Vei primi „manualul tău de instrucțiuni pentru viață” în variantă tipărită: profilul tău personalizat și detaliat bazat pe harta ta
 • Discutând despre profil (Costumul scopului nostru) vei redescoperi comportamentul tau autentic care îți va aduce rezultatele corecte cu ușurință. (Cele 12 roluri genetice pe care ai venit sa le împlinești)
 • Vei afla care sunt cele 4 daruri pricipale ale tale (70% din imprimarea ta genetică) și cum să te folosești de ele pentru a trăi o viață împlinită.
 • Punând laolaltă elementele de mai sus vei obține claritate asupra misiunii și scopului tău unic în acestă viață astfel încât să poți trăi zi de zi viața împlinită pe care o merți.

Data: Sâmbătă 25 aprilie 2020 – orele 10:00 – 19:00  și duminică 26 aprilie 2020 orele 10:00 – 18:00 (cu o oră pauză de prânz în fiecare zi și pauze de confort)

Locatia: un loc frumos din Oradea ce va fi anuntat in curând

Costul cursului – 600 lei (include profilul personalizat în varianta tiparită)
Reduceri și avantaje
500 lei – preț redus preînregistrare (înscriere si plată până la data de 18 aprilie 2020)
reviewer (persoană care a mai participat în trecut la acest curs) 250 lei sau GRATUIT, dacă vii împreună cu cel puțin o persoană care participă pentru prima dată.

Este posibilă înscrierea și pentru o singură zi de curs:
Sâmbătă 25 aprilie 2020 Descoperă-ți Geniul Nativ – 350 lei (sau 300 lei preînregistrare înscriere si plată până la data de 18 aprilie 2020)

Duminică 26 aprilie 2020 Activarea Scopului Inalt – – 350 lei (sau 300 lei preînregistrare înscriere si plată până la data de 18 aprilie 2020) * Disponibil doar pentru cei care au participat în trecut la cursul Descoperă-ți Geniul Nativ

GARANȚIA SATISFACȚIEI dacă la finalul cursului nu ești mulțumit de informația primită, îți vei primi banii înapoi.

Curs ținut de Iulian Motea

Pentru înscriere te rog să completezi formularul de mai jos

și să citești politica de confidențialitate

Ce spun cei care au participat la curs

 

Detalii

Începere:
aprilie 25 @ 10:00
Se termină:
aprilie 26 @ 18:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Oradea
Oradea, România + Harta Google