CE ESTE SISTEMUL HUMAN DESIGN?

 

Sistemul Human Design se refera la procesul de luare a deciziilor. Îți poate arăta cum să faci, în mod consistent, alegerile corecte în viața. Este un sistem ce permite inteligenței corpului tau să te ghideze. A lua decizii bazate pe ceea ce este consitent și de încredere în tine” față de a lua decizii bazate pe minte”. Mintea este întotdeauna influențată de condiționările și propaganda din exterior și nu reflectă unicitatea ta. Sistemul Human Design îți poate arăta cum să trăiesti fără a urma regulile, sfaturile sau opiniile altora, ca o ființă umană originală, ca tine însuti.

Sistemul Human Design foloseste ca date de intrare locul și ora nașterii tale pentru a-ți calcula o harta personala. În acest calcul, pozițiile soarelui, lunii și ale planetelor în momentul nașterii tale joacă un rol important. Astrologia folosește, de asemenea, ca date de intrare, ora și locul nașterii pentru a genera harta natala specifică, însă datele obținute sunt interpretate în mod diferit – iar sistemul Human Design nu este astrologie.

Sistemul Human Design este un sistem logic si ușor de înțeles, care nu are nevoie de convingeri. Acesta oferă o abordare unică a spiritualității – una care vorbește despre lucruri cum ar fi definiție, mecanica interioară, corectitudine, diferențiere și autoritate interioară. Acest limbaj poate părea un pic tehnic la prima vedere, însă dacă privești în spatele acestor termeni, sistemul îți oferă oportunitatea unei profunde transformari a vietii, care aduce cu ea auto-acceptarea și iubirea de sine.

CE POATE FACE SISTEMUL HUMAN DESIGN PENTRU TINE?

Sistemul Human Design este o știință de auto-descoperire. Din harta ta personala poți obține extrem de multe informatii referitoare la natura ta unica: sanatate, psihologie, vulnerabilități și limitări, precum și talente, puncte forte sau daruri native. Aplicarea sa practică aduce un imens potențial de îmbunătățire și împlinire a vieții fiecărui individ. Sistemul Human Design oferă, de asemenea, un cadru pentru a înțelege viața umană însăși.

Interpretarea acestei harti iti va spune cine esti si cine nu esti. Harta Human Design este ca un „manual de instructiuni” pentru viață. Te poate ajuta să iti înțelegi povestea vietii, succesele, dar și esecurile. Iti poate arăta care îți este autoritatea și cum să o folosesti pentru a lua decizii clare și de încredere. Iti poate descrie programele și modelele de comportament subconștiente. Și, iti poate spune care dintre aceste condiționari te-a îndepărtat de adevăr. Luarea deciziilor corecte duce la dispariția rezistenței care ți se poate opune în viața. Numai acest lucru transformă locurile unde esti deschis, vulnerabil și condiționat, în zone din care vei obține înțelepciunea cea mai profundă în viață.

Deseori, oamenii au un sentiment puternic de ușurare atunci când li se interpreteaza pentru prima data o harta Human Design. Se simt îndreptățiți să fie cine sunt, mai degrabă decât să fie ceea ce alții doresc ca ei să fie. Aceasta adesea eliberează ani de vinovăție, furie, rusine si vina. O citire poate readuce un sentiment de scop și sens în viața ta. Iti poti da permisiunea de a „fi tu însuti”.

Iată cum Ra Uru Hu, inițiatorul Sistemului Human Design, îi descrie valoarea: Invata sa vezi cum vehiculul (corpul tau) funcționează … și, în momentul în care vezi cum funcționează propriul vehicul, vei intra în mitologie, mitologie reală, nu lucruri contrafacute, nu fantezie. Vezi, mie imi este clar că fiecare ființă umană are un caracter arhetipal unic, care este aici pentru a fi explorat și exprimat. Nu prin a face ceva, ci prin a fi el însusi. Este sarcina noastră majoră, și începe cu simpla intelegere a modului în care funcționăm. Acesta este primul pas pentru oricine … doar intelegerea mecanismului de bază. Ce rezoneaza cu tine? Și ce nu rezoneaza? Ce este consistent și de încredere? Și ce este deschis și vulnerabil? Unde iti este vocea? Unde iti este puterea? Unde iti este cunostinta? Cel mai mare dar este sa fim capabili sa vedem clar matricea de bază din care operăm. Din acel moment, putem începe experimentarea.

NU MAI ÎNCERCA SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA PE CARE MINTEA TA CREDE CĂ TREBUIE SA O TRĂIEȘTI

Esenta sistemului Human Design consta in următorul mesaj: Esti singura autoritate în viața ta.

Daca trăiesti în funcție de design-ul propriu, vibrația câmpului energetic propriu (aura) se schimbă. Rezistența și alte aspecte negative din viata ta, pe care le-ai întâlnit in trecut, fac loc unui lucru nou. Persoanele pe care le întâlnesti și situațiile în care vei fi pus iti dau putere si te fac sa cresti. Ele sunt cele potrivite pentru tine – iti „aparțin”. Eventual, te vei accepta cu toate imperfecțiunile tale, dar și cu unicitatea proprie. Vei vedea inutilitatea comparii tale cu alții. Vei trăi viața care este cu adevărat a ta. Și, in cele din urma, te vei iubi.

Daca traiesti conform adevarului propriu si iti urmezi calea unica, fără a încerca să iti controlezi viața, puterea si intelepciunea interioare vor crește în consecință. Și, usor-usor, vei învața cum să privesti și cum sa vezi. Din momentul în care preiei controlul propriei vieti din „mainile” mintii proprii și începi sa iei deciziile corecte, esti în siguranță.

DE UNDE SA INCEP

  1. Adevărata inițiere în experimentul de a trăi ca tine însuți este o interpretare de bază a harții tale genetice – link. Ai nevoie de informatii exacte referitoare la dată, ora si locul nasterii. În timpul interpretării, vei afla multe lucruri despre tine și vei obține instrumentele necesare pentru a aplica aceste cunoștințe în moduri practice în viața de zi cu zi.

  2. Poți participa la un curs  hARTA Perfectiunii – Descopera-ti Geniul Nativ
  3. Dacă nu poți sau nu doresti să iti realizezi o interpretare a hartii genetice încă, îți poți calcula gratuit o harta natală on-line aici.  http://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart
  4. Având harta personală, esti binevenit să citesti ce îți poate spune harta ta aici 

    http://www.iulianmotea.com/ce-secrete-iti-poate-dezvalui-harta-ta
Share This