Harta este o reprezentare grafică a acelor arhetipuri și tendințe comportamentale care îți sunt specifice și se manifestă consistent în viața ta.

Într-o hartă, poziția astrelor și planetelor în momentul nașterii tale este tradusă prin intermediul I Ching–ului în potențiale genetice sau tendințe comportamentale.

Harta îți va arăta modul unic de exprimare a potențialului tău și vei afla cum este natural pentru tine să iubești, să conduci, să înveți, să știi, să crești etc. Și asta nu este tot. Îți poate arăta și care este cea mai bună strategie pentru a face bani, pentru a avea relații extraordinare și a trăi o viată sănătoasă și împlinită; deoarece îți spune cum funcționezi și care este modul cel mai simplu în care poți face viața să curgă cu ușurință.

Fiecare hartă se calculează folosind data, ora și locul nașterii și este o reprezentare a modului în care procesezi energia. Îți arată punctele tale forte, potențialele slăbiciuni, darurile și talentele tale și, mai mult, îți spune povestea a cine ești tu cu adevărat, de ce ești aici și cum poți trăi o viată împlinită cu ușurință. Poți să îți calculezi gratuit harta ta aici înainte de a citi mai departe.

Povestea fiecărei hărți se bazează pe sinteza tuturor elementelor sale constitutive. Fiecare hartă este unică așa cum fiecare persoană este unică. Citirea acestui material îți va dezvălui foarte multe elemente și îți va oferi o multitudine de inspirații și răspunsuri, însă pentru o mai bună înțelegere îți recomand o ședință de interpretare personalizată a hărții tale sau participarea la cursul Descoperă-ți Geniul Nativ.

Pentru a putea înțelege imaginea de ansamblu a hărții tale astfel încât să-ți descoperi unicitatea, vom descompune harta în elementele sale constitutive și le vom explica individual (dacă nu ți-ai calculat încă o hartă acum este momentul – click aici – începem călătoria către unicitatea și geniul tău)

CEI 9 CENTRI

Primul lucru pe care îl vei observa când te uiți la o hartă este că e construită din nouă forme geometrice. Aceștia sunt cei 9 centri energetici care pot fi văzuți ca domenii ale vieții tale.

Centrii din harta ta pot fi colorați sau albi. Centrii colorați sunt numiți centri definiți, iar cei albi deschiși. Modul cel mai simplu de a înțelege cum funcționează centrii colorați și albi din hartă este să-i privești sub formă de emițători și receptori.

Centrii definiți/colorați în harta ta arată că energia ta în acele domenii ale vieții funcționează într-un mod constant și consistent și nu ești ușor de influențat de ceilalți, ba mai mult, în acel aspect ai un emițător și îi poți influența tu pe cei din jurul tău.

Centrii deschiși/albi în harta ta indică faptul că în acele domenii ale vieții ești construit să funcționezi într-un mod flexibil, deoarece în acele domenii funcționezi ca un receptor, și energia ta fluctuează în funcție de interacțiunea cu cei din jur. Sunt domeniile în care tu îi primești pe ceilalți în viața ta.

Nu este mai bine să ai un centru definit/colorat cum nu este mai bine să ai un centru deschis/alb, fiecare situație exprimând doar modul în care tu funcționezi natural în acel domeniu al vieții.

De aceea, înțelegerea a cum funcționezi în fiecare din acești 9 centri reprezintă unul din modurile în care poți să vezi cu cea mai mare ușurință cum ești construit tu și să observi diferența dintre cum ai fost învățat să te comporți în acele domenii și ce este natural pentru tine.

Cei nouă centri sunt:

NUMERELE ȘI PLANETELE DIN HARTĂ

Cele două coloane de numere din stânga și din dreapta hărții reprezintă tendințe comportamentale activate de poziția planetară în momentul nașterii tale, (aceasta este coloana cu negru și dă o radiografie a personalității tale acele tendințe comportamentale cu care îți este mai ușor să te identifici, sau modul în care te-ai descrie tu pe tine) și tendințe comportamentale activate de poziția planetară cu aproximativ trei luni de zile înainte de momentul nașterii tale, (aceasta este coloana cu roșu și dă o radiografie a subconștientului tău – acele tendințe comportamentale pe care dacă te uiți în viața ta le manifești în mod natural, dar îți este mai dificil să te identifici cu ele).

Nu te speria dacă ai valorile mici sau mari. Fiecare dintre aceste numere reprezintă o poartă din I Ching adică un arhetip sau o tendință comportamentală. Vei observa, de asemenea, că fiecare astfel de tendință sau arhetip „dă cu virgulă”. Și asta pentru că numărul dinainte de punct reprezintă tendința de bază (de exemplu poarta 38 este arhetipul luptătorului), iar fiecare astfel de arhetip/tendință are 6 linii, 6 moduri diferite de manifestare.

Următorul lucru pe care-l observi când privești o hartă este că toate cele nouă forme geometrice (cei nouă centri) sunt conectate prin niște linii. Aceste linii se numesc canale.

În momentul în care vei găsi un număr trecut într-una din coloane acesta va apărea evidențiat și într-unul dintre centri colorând jumătate din canal cu roșu, negru sau hașurat, în funcție de coloana în care apare. Această poartă activată în harta ta adaugă o anume ”aromă” personalității tale, și reprezintă un potențial energetic.

Când porțile aflate la capetele unui canal sunt activate ele vor colora în întregime acel canal dând naștere unei a treia energii, care le include pe cele două și este mult mai stabilă, manifestându-se ca o specializare a ta.

TIPOLOGIA DE INTERACȚIUNE

În momentul în care generezi o hartă, pe ea va apărea menționat și o anume tipologie de interacțiune. Există 5 tipuri diferite, fiecare având un anume mod de exprimare și manifestare.

Fiecare om are un mod natural de a interacționa cu ceilalți astfel încât să întâmpine minim de rezistență și să producă rezultate cu ușurință.

Tipologia de interacțiune reprezintă o sinteză a modului în care funcționează împreună centrii și canalele colorate din harta ta și îți indică și strategia recomandată pentru a aduce ușurință în viață.

Una dintre cele mai mari probleme în lume este aceea că marea majoritate consideră că au o altă tipologie de interacțiune decât cea naturală pentru ei și asta se datorează atât educației cât și faptului că nu au înțeles cum să se folosească corect de ea.

Cele 5 tipuri sunt numite Manifestor (Inițiatorul), Generator (Constructorul), Manifesting Generator (Specialistul), Poiector (Ghidul) și Reflector (Observatorul). Fiecare tip are un rol diferit de jucat în interacțiunea cu cei din jur și cu lumea.

Manifestor (Inițiatorul)

Manifestorii (Inițiatorii) sunt ființe energice și nu sunt concepute pentru a fi controlate de cineva. Ei sunt singurii inițiatori adevărați, fiind persoane de acțiune.

Dacă ești un inițiator rolul tău în viață este acela de a porni lucrurile și apoi de a-i lăsa pe ceilalți să termine treaba și să pună la punct detaliile în timp ce treci la următorul proiect.

Ești construit să simți pentru ce este disponibilă energia celor din jur și să o pui la treabă demarând diverse proiecte.

Acțiunile tale au impact major asupra celor din jur, de aceea este important să-i informezi cu referire la ce proiect urmează să demarezi, asigurându-te astfel că nu ți se vor pune bețe în roate din cauza faptului că ceilalți s-au simțit amenintati.

Generatorul (Constructorul)

Generatorii (Constructorii) sunt construiți să răspundă vieții. Spre deosebire de Manifestori, inițierea nu este punctul lor forte și nici nu le place să pornească lucruri.

Dacă ești generator (constructor) rolul tău în viață este acela de a construi ceva pe lumea aceasta folosindu-ți corect și satisfăcător resursele enorme de energie și vitalitate de care dispui.

Poți obține rezultate foarte bune în cooperare cu alți oameni, pentru că astfel vei avea posibilitatea să răspunzi la oportunitățile care vin constant către tine.

Este foarte important pentru tine să găsești acel lucru pe care iubești să îl faci și să îți dedici energia în acea direcție.

Manifesting Generatorul (Specialistul)

Ca Specialist ai foarte multe în comun cu Generatorul (Constructorul), dar de asemenea sunt și diferențe.

Este foarte important pentru tine să îți folosești corect resursele aproape inepuizabile de energie și vitalitate abordând viguros acele proiecte care îți pun în valoare abilitățile și îți aduc satisfacție.

Ești deschis să colaborezi cu alte persoane atâta timp cât modul tău preferat de a face lucrurile nu este compromis.

Poți împrumuta tendința Manifestorului de a iniția proiecte, dar e indicat să aștepți pentru a răspunde deoarece adevărata ta maiestuozitate se declanșează atunci când răspunzi.

Proiector (Ghidul)

Proiectorii (Ghizii) sunt construiți să lucreze împreună cu ceilalți și să le ghideze corect energia, dar pot face asta atunci când sunt recunoscuți pentru această abilitate a lor și sunt invitați să-și aducă ghidarea.

Proiectorii (Ghizii) sunt aici pentru a-i cunoaște pe ceilalți în profunzime. Ei pot fi resurse foarte puternice dacă sunt recunoscuți și utilizați corect. Un Ghid poate, doar privind un tip energetic, să știe intuitiv cum acea persoană își poate maximiza energia și potențialul. Asta îl face un antrenor și mentor natural. Ghizii sunt aici să fie recunoscuți și invitați de ceilalți.

Reflector (Observatorul)

Reflectorii (Observatorii) reprezintă tipologia cea mai rară. Mai puțin de 1% din populație. Reflectorul  (Observatorul) este aici să ”oglindească” sau să reflecte sănătatea comunității din jurul lor, fiind foarte deschis la toate tipurile de energie din jurul lui.

Dacă ești Observator sănătatea, fericirea și starea ta de bine este dată de sănătatea, fericirea și starea de bine a comunității/ grupului / mediului în care te afli.

Fiind foarte deschiși, ei pot deveni foarte înțelepți cu privire la ceilalți și la lumea din jur.

AUTORITATEA INTERIORARĂ

Autoritatea interioară se referă la un aspect al construcției tale care te poate sprijini foarte mult în luarea deciziilor corecte pentru tine și este dată de unul dintre centri pe care îi ai colorați/definiți în harta ta.

Practic, atunci când vorbim de autoritatea interioară, vorbim despre modul în care te poți folosi de inteligența care îți guvernează corpul pentru a avea siguranța că iei deciziile corecte pentru tine.

Corpurile noastre sunt formate din aproximativ 60-70 de trilioane de celule (un trilion = un miliard de miliarde). În fiecare secundă, în fiecare celulă a corpului nostru se desfășoară mai multe procese simultan. Dacă ar trebui să gestionăm toate aceste procese cu mintea noastră conștientă am intra instant în colaps. Noroc că suntem înzestrați cu această inteligență a corpului care ne guvernează. Despre această inteligență vorbim atunci când ne referim la autoritatea interioară.

PROFIL

Profilul îți arată temele majore pe care le vei întâlni în viață și ilustrează încă un mod în care personalitatea ta interacționează cu lumea. Fiecare vine pe lume cu un scop și un profil specific. Cunoscându-ți profilul poți să înțelegi anumite teme care vor apărea în viața ta pe măsură ce-ți împlinești scopul.

Există 6 roluri principale pe care am venit să le jucăm care sunt date de cele 6 linii, iar aceste roluri se pot combina în 12 potențiale profile.

Fiecare cifră din profil are un înțeles specific. Primul număr din profil este un element al personalității tale de care ești conștient, pe care îl observi sau îl recunoști mai repede. A doua cifră din profil este un element care se poate manifesta inconștient și pe care nu-l observi sau cu care nu te identifici atât de ușor.

Cele 12 profile sunt formate din cele șase linii posibile ale unei porți. Fiecare din aceste șase linii reprezintă arhetipuri sau stiluri de comportament diferite. Profilul poate fi privit ca o explicare a arhetipului tău conștient și inconștient și ca teme asociate cu acel arhetip.

CRUCEA ÎNCARNĂRII

Piesa finală a hărții tale ce leagă totul la un loc este Crucea Încarnării. Crucea încarnării este compusă din energiile ce reies din porțile activate de Soare și de Pământ atât în Personalitate cât și în Design.

Aceste patru energii combinate reprezintă 70% din expresia personalității unei persoane. Crucea încarnării din hartă este de fapt arhetipul unei persoane. Ne spune cine este, ce este mânată să facă, care-i sunt slăbiciunile sau nebuniile și, în cele din urmă, care este destinul lor, dacă ei îl aleg.

Există 192 Cruci ale Încarnării, fiecare reflectând tranzitele soarelui și al pământului. Crucea Încarnării dă mai multe informații decât dă semnul soarelui în astrologie. Ne oferă o explicație mai profundă pentru calea sufletului și călătoria în viață. (Mai multe despre crucea încarnării poți afla în cursul Activarea Scopului Tău Înalt )

DEFINIȚII

Definițiile într-o hartă se referă la legăturile dintre centri.

Definiție singulară – înseamnă că toți centrii colorați sau definiți în hartă sunt conectați între ei.

Definiție împărțită – înseamnă că există două grupuri distincte de centri de energie care sunt conectați în cadrul fiecărui grup, dar fără conexiuni între cele două grupuri.

Definiție triplu împărțită – înseamnă că există trei grupuri distincte de centri de energie care nu sunt conectate între ele.

Definiție cvadruplu împărțită – înseamnă că există patru grupuri distincte de centri de energie care nu sunt conectate între ele.

Definiția într-o hartă îți poate spune multe lucruri despre modul tău de relaționare și persoanele pe care le atragi în mod constant în viața ta. Dacă ai o definiție singulară ești o persoană mai independentă și de multe ori poți lua deciziile mai rapid.

O definiție împărțită te poate face să simți uneori că îți lipsește ceva și te atrage mai puternic spre colaborări. 

CONCLUZIE

Fiecare element al hărții este important și oferă imagini ale personalității tale. Înțelegând fiecare element în parte și rolul pe care îl joacă în povestea vieții tale, te ajută să formezi imaginea de ansamblu și să ai o cunoaștere mult mai profundă a ceea ce sau cine ești tu cu adevărat.

Pentru o mai bună înțelegere îți recomand o ședință de interpretare personalizată a hărții tale sau participarea la cursul Descoperă-ți Geniul Nativ.

Share This